Хашлама з баранини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Готувати хашламу з баранини з картоплею настільки просто. Що з цим впорається навіть холостяк, не кажучи вже про дослідну господині. А смак ви точно не забудете. Переконайтеся самі!
Хашламу з баранини з картоплею готувати дуже просто. Крупно поріжте всі овочі і м'ясо. Цибуля, перець і помідори розділіть на три шари, м'ясо на 2, картопля в один шар. Викладіть в каструлю в наступному порядку - цибуля, перець, помідори, баранина, картопля, знову цибулю, перець і помідори. Другий шар баранини і заповідав шари цибулі, перцю та помідорів. Соліть й перчимо шари за смаком. Гасіть на слабкому вогні під кришкою 3, 5 годину. Смачного!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 5 штук
- Помідори - 6 штук
- Картопля - 5 штук
- Болгарський перець - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Цибуля поріжте півкільцями, третю частину викладіть шаром на дно каструлі.
Перець порізати великими часточками, частина з нього викладіть другим шаром. Приправити сіллю і poperčite, і далі соліть й перчимо шари за смаком.
Помідори поріжте на великі шматки. Викладіть третій шар.
Потім викладаємо великі шматки баранини. Для цього шару візьміть половину м'яса. Поверх нього весь порізану картоплю.
Далі повторюємо шари овочів - цибуля, перець і помідори.
Потім ще один шар баранини.
І повторюємо шари з решти овочів - цибуля, перець і помідори.
Додавати рідина не потрібно - м'ясо та овочі будуть готуватися у власному соку. Накрийте кришкою і поставте на слабкий вогонь. Тушіте 3, 5 годину.