Рецепт Хашлама з баранини з картоплею фото

Хашлама з баранини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Хашлама
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Готувати хашламу з баранини з картоплею настільки просто. Що з цим впорається навіть холостяк, не кажучи вже про дослідну господині. А смак ви точно не забудете. Переконайтеся самі!

Опис приготування:

Хашламу з баранини з картоплею готувати дуже просто. Крупно поріжте всі овочі і м'ясо. Цибуля, перець і помідори розділіть на три шари, м'ясо на 2, картопля в один шар. Викладіть в каструлю в наступному порядку - цибуля, перець, помідори, баранина, картопля, знову цибулю, перець і помідори. Другий шар баранини і заповідав шари цибулі, перцю та помідорів. Соліть й перчимо шари за смаком. Гасіть на слабкому вогні під кришкою 3, 5 годину. Смачного!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля - 5 штук
  • Помідори - 6 штук
  • Картопля - 5 штук
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 1
Цибуля поріжте півкільцями, третю частину викладіть шаром на дно каструлі.
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 2
Перець порізати великими часточками, частина з нього викладіть другим шаром. Приправити сіллю і poperčite, і далі соліть й перчимо шари за смаком.
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 3
Помідори поріжте на великі шматки. Викладіть третій шар.
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 4
Потім викладаємо великі шматки баранини. Для цього шару візьміть половину м'яса. Поверх нього весь порізану картоплю.
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 5
Далі повторюємо шари овочів - цибуля, перець і помідори.
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 6
Потім ще один шар баранини.
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 7
І повторюємо шари з решти овочів - цибуля, перець і помідори.
хашлама з баранини з картоплею - фото крок 8
Додавати рідина не потрібно - м'ясо та овочі будуть готуватися у власному соку. Накрийте кришкою і поставте на слабкий вогонь. Тушіте 3, 5 годину.

Схожі рецепти