Хашлама з курки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Овочі з м'ясом - це завжди корисно і смачно. Дивимося оригінальний рецепт хашламу з курки з картоплею і готуємо з задоволенням.
Хашлама - дуже популярна страва вірменської кухні на Кавказі, рецептів її існує багато дуже. Для приготування хашламу з курки з картоплею нам знадобиться курячі ніжки, овочі (тут, до речі, можна експериментувати) і спеції різні. Ставимо все на вогонь і забуваємо на час, готується просто. Дивіться самі.
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1-2 штук
- Картопля - 250 грам
- Куряче стегно - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Перець солодкий - 2 штуки
- Пиво світле - 200 мілілітрів
- Пиво світле - 200 мілілітрів
- Помідори - 800 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Курку обсмажуємо спочатку на сковороді або в казані.
Всі овочі почистили і порізали.
Додайте овочі до курки.
Поріжте баклажани і кабачки.
Додайте їх в казан.
Помідори додаємо останніми, заливаємо все пивом і додаємо спеції. Закрийте щільно кришку і зменшіть вогонь до мінімуму.
Готуємо півтори години або два.
Готову хашлама з курки з картоплею прикрасьте зеленню. Смачного!
Готову хашлама з курки з картоплею прикрасьте зеленню. Смачного!