Хашлама з баранини по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Хочу сказати, що хашлама з баранини по-вірменськи в домашніх умовах готується дуже просто, так що не бійтеся гучної назви! зате, я впевнена, такого оригінального блюда ви ще не пробували!
Взагалі, всім тим, хто проти алкогольних парів, відразу ж хочу зауважити, - хашлама з баранини по-вірменськи в домашніх умовах тільки так і готується! може, звичайно, використовувати і квас, але тоді такого особливого хлібного запаху готову страву не матиме. Тим більше, що за дві години гасіння весь алкоголь вже точно випаруватися! Так що не бійтеся нововведень на кухні, і дізнайтеся, як приготувати хашламу з баранини по-вірменськи!
- Баранина - 1.5 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Перець солодкий - 2 штуки
- Зелень - 3 штуки(3 пучка різної зелені)
- Спеції - За смаком
- Пиво - За смаком (має займати дві третини казана. Приблизно 0.5 - 1 літр.)
1. З баранини найкраще вибирати задню ніжку. Розрізаємо м'ясо на шматочки, і кістка теж використовуємо, - викладаємо її на дно казана, а наверх - шматочки з м'якоттю. Солимо, перчим, додамо спеції за смаком.
2. Поверх м'яса викладаємо зелень пучками (не забудьте помити і обсушити! ) і перець.
3. А зверху викладаємо помідори гуртками, найкраще - без шкурок. Заливаємо пивом (на третину казана), і ставимо на середній вогонь гаситися на дві години.
4. Ось таке смачне і гарне блюдо вийшло. Смачного!