Рецепт Халапеніо Чезаділла фото

Халапеніо Чезаділла
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку
Кесаділья
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Халапеніо Чезаділла - це мексиканська закуска: коржі з сиром і обсмаженою на маслі перцем халапеньо. Смачна, цікава і пікантна закуска для тематичної мексиканської вечірки.

Опис приготування:

Халапеніо Чезаділла - це ідеальне співвідношення гостроти і спецій. Проста і смачна закуска з невеликим набором інгредієнтів, яка підійде для вечірки або просто для компанії під келишок пива.

  • Халапеньо - 3 штуки
  • Тортілья - 4 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
халапеніо Чезаділла - фото крок 1
1. Обсмажте перець на сковороді у вершковому маслі.
халапеніо Чезаділла - фото крок 2
2. Натріть сир на середній терці.
халапеніо Чезаділла - фото крок 3
3. Помістіть тортилью на сковороду і посипте її зверху сиром і перцем.
халапеніо Чезаділла - фото крок 4
4. Як тільки сир розплавиться, накрийте кесаділью другий тортилії.
халапеніо Чезаділла - фото крок 5
5. Наріжте закуску і подавайте до столу, прикрасивши сметаною і зеленню.

Схожі рецепти