Халапеніо Чезаділла
(покроковий рецепт з фото)
Халапеніо Чезаділла - це мексиканська закуска: коржі з сиром і обсмаженою на маслі перцем халапеньо. Смачна, цікава і пікантна закуска для тематичної мексиканської вечірки.
Халапеніо Чезаділла - це ідеальне співвідношення гостроти і спецій. Проста і смачна закуска з невеликим набором інгредієнтів, яка підійде для вечірки або просто для компанії під келишок пива.
- Халапеньо - 3 штуки
- Тортілья - 4 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
1. Обсмажте перець на сковороді у вершковому маслі.
2. Натріть сир на середній терці.
3. Помістіть тортилью на сковороду і посипте її зверху сиром і перцем.
4. Як тільки сир розплавиться, накрийте кесаділью другий тортилії.
5. Наріжте закуску і подавайте до столу, прикрасивши сметаною і зеленню.