Рецепт Хачапурі більше Гурі фото

Хачапурі більше Гурі
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже смачні і ситні хачапурі по-гурійськи легко готувати. Начинка з сирним сиром і яйцем вам обов'язково сподобається.

Опис приготування:

Xacapuri - традиційне кавказької блюдо. Коріння його виходять з Грузії, і зараз ви можете спробувати хачапурі в расторанах вірменської, асетінской, грузинської кухонь. Але найкраще навчитися робити хачапурі по-гурійськи в домашніх умовах. Щоб була можливість балувати себе і близьких цими приголомшливими хачапурі в будь-який час. Смачного.

  • Борошно - 600-900 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Сухі дріжджі - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сир - 700 грам
хачапурі більше Гурі - фото крок 1
Розігрійте молоко. Додайте в нього борошно, одне сире яйце, цукор, вершкове масло і сухі дріжджі, розведені у воді.
хачапурі більше Гурі - фото крок 2
Замісити тісто і залиште його підніматися в теплому місці на дві години. Періодично приминаючи.
хачапурі більше Гурі - фото крок 3
Коли тісто буде вже підходити, зваріть залишилися 4 яйця для начинки і добре пам'ятаєте сирний сир.
хачапурі більше Гурі - фото крок 4
Потім розділіть тісто на кілька кульок, бажано великих, так як хачапурі традиційно роблять великими. Розкачайте їх і на одну сторону викладіть 2-3 столових ложки сирного сиру і зверху покладіть дві половинки вареного яйця.
хачапурі більше Гурі - фото крок 5
Закріпіть, як вареник.
хачапурі більше Гурі - фото крок 6
Змастіть жовтком і запікайте в розігрітій на 200 градусів духовці 20 хвилин.
хачапурі більше Гурі - фото крок 7
Ось такі прекрасні апетитні і ароматні хачапурі по-гурійськи у вас вийдуть.

Схожі рецепти