Рецепт Гювеч в мультиварці фото

Гювеч в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Є таке смачне балканське блюдо - тушковане м'ясо. Зазвичай його готують в горщику, але я вирішив спробувати рецепт приготування гювеч в мультиварці.

Основний інгредієнт страви - яловичина. М'ясо готується в першу чергу, потім можна приступити до підготовки овочів. Нижче представлений покроковий простий рецепт приготування гювеч в мультиварці:

1. Спочатку готуємо м'ясо. Нарізаємо яловичину дрібними кубиками, ретельно поливаємо соєвим соусом, додаємо сіль, перець і залишаємо на півгодини. Поки м'ясо маринується, займемося овочами.

2. Натираємо моркву на тертці.

3. Помідори очищаємо від шкірки і заважаємо блендером до стану пюре.

4. Дрібно нарізаємо гриби.

5. Нарізаємо картоплю кубиками.

6. Чистимо і нарізаємо баклажани соломкою, залишаємо в холодній воді на 10 хвилин.

7. Обсмажуємо м'ясо 20 хвилин в режимі «Випічка», потім тушкуємо 15 хвилин.

8. Коли м'ясо готове, засипаємо зверху овочі (верхнім шаром повинен бути картопля), заливаємо півсклянки води і ставимо в режим "випічка" з 40-60 хвилин.

  • Яловичина - 200 грам
  • Баклажан - 2 штуки
  • Кабачок - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 4 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Гриби - 200 грам (гливи, печериці, за смаком)
Основний інгредієнт страви - яловичина. М'ясо готується в першу чергу, потім можна приступити до підготовки овочів. Нижче представлений покроковий простий рецепт приготування гювеч в мультиварці:

1. Спочатку готуємо м'ясо. Нарізаємо яловичину дрібними кубиками, ретельно поливаємо соєвим соусом, додаємо сіль, перець і залишаємо на півгодини. Поки м'ясо маринується, займемося овочами.

2. Натираємо моркву на тертці.

3. Помідори очищаємо від шкірки і заважаємо блендером до стану пюре.

4. Дрібно нарізаємо гриби.

5. Нарізаємо картоплю кубиками.

6. Чистимо і нарізаємо баклажани соломкою, залишаємо в холодній воді на 10 хвилин.

7. Обсмажуємо м'ясо 20 хвилин в режимі «Випічка», потім тушкуємо 15 хвилин.

8. Коли м'ясо готове, засипаємо зверху овочі (верхнім шаром повинен бути картопля), заливаємо півсклянки води і ставимо в режим "випічка" з 40-60 хвилин.

Схожі рецепти