Страниц пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Улюблений грузинський сирний пиріг тепер і в мультиварці! Порадуйте себе смачною випічкою з лаваша і сиру. Дивимося рецепт ачми в мультиварці і готуємо з задоволенням!
Набуття - це один з численних видів грузинської випічки. Точніше, це сирний листковий пиріг. Взагалі то, тісто для ачми готується досить складно, його часто замінюють лавашем. В принципі, ефект залишається колишнім - у Вас виходить смачний і ситний пиріг. Для приготування ачми в мультиварці Вам знадобиться також твердий сир (можна поекспериментувати з іншими видами - імеретинським, адигейським і т.Д.), можна взяти російський або голландський.
- Кефір - 1 Склянка
- Лаваш - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Змішуємо яйце з кефіром гарненько. Трьом сир, додаємо в нього кріп. Лаваш рвемо на шматки, заливаємо яєчно-кефірної сумішшю.
Другу половину лаваша укладаємо в мультиварку, краю повинні бути підняті.
Тепер шарами викладаємо пиріг: шар мокрого лаваша, потім - сиру з кропом.
Загортаємо краю сухого лаваша, посипаємо кропом і тертим вершковим маслом зверху. Ставимо режим "випічка" в годину. Готову ачму подаємо гарячою. Смачного)