Апельсиновий пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться солоденького? відмінно! Рецепт приготування апельсинового пирога в мультиварці - це саме те, що вам потрібно. Відмінно піднімає настрій з ранку, в парі з чашкою гарячої кави!
Дуже смачний і соковитий апельсиновий пиріг в мультиварці сподобається всім, Будьте впевнені. Обов'язково дотримуйтесь наведеної нижче покрокової інструкції з прикріпленими фотографіями. Найкраще пиріг подавати з ранку або до святкового столу. Дуже поєднується з гарячими напоями: чаєм або кавою.
- Апельсин - 2 штуки
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 280 грам
Очистіть апельсин, цедру знімайте як можна тонше. Тим часом розтопіть вершкове масло.
Подрібніть цедру в блендері.
Перекладіть цедру в тарілку. Покладіть в блендер цілі часточки апельсина. Робимо сік.
Збийте яйце, розтоплене масло і цукор.
Додайте подрібнену цедру, борошно і розпушувач. Перемішайте.
Влийте апельсиновий сік, не перестаючи перемішувати інгредієнти.
Покладіть тісто, в попередньо промазану вершковим маслом, чашу мультиварки. Виставляємо режим "випічка" з 1 час.
Виймаємо пиріг, нехай трохи охолоне.
Апельсиновий пиріг в мультиварці готовий!