Гуляш з яловичини з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Чудове рішення для вечері всією сім'єю - гуляш з яловичини з вершками в домашніх умовах. Блюдо виходить дуже смачним і ароматним завдяки вершковому соусу і спецій.
Відмінне друга страва - гуляш з яловичини з вершками в домашніх умовах виходить дуже смачним і ароматним. Яловичину можна приготувати різними способами. Вершковий соус відмінно розкриває аромат м'яса і робить його ніжним.
- Яловичина - 700 грам
- Вершки - 200 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Борошно - 2 щіпки
1. Яловичина готується близько 2 годин. Якщо у вас мало часу, можна взяти телятину. Підготуємо основні продукти - і приступимо до готування.
2. Нарізане м'ясо відправляємо на сковороду смажитися на рослинній олії. Обсмажуємо його з двох сторін.
3. Паралельно готуємо соус: в каструлі обсмажуємо борошно до золотистого кольору, додаємо до неї спеції і вершки. Аромат яловичини добре розкриває запашний перець.
4. Заливаємо м'ясо соусом. Гасити м'ясо краще під закритою кришкою і на слабкому вогні. При необхідності додаємо трохи води. Тушкуємо яловичину до готовності.
5. За цей час можна приготувати гарнір. Подаємо готову страву в гарячому вигляді, можна прикрасити зеленню.