Рецепт Гуляш з яловичини з вершками фото

Гуляш з яловичини з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чудове рішення для вечері всією сім'єю - гуляш з яловичини з вершками в домашніх умовах. Блюдо виходить дуже смачним і ароматним завдяки вершковому соусу і спецій.

Опис приготування:

Відмінне друга страва - гуляш з яловичини з вершками в домашніх умовах виходить дуже смачним і ароматним. Яловичину можна приготувати різними способами. Вершковий соус відмінно розкриває аромат м'яса і робить його ніжним.

  • Яловичина - 700 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Борошно - 2 щіпки
гуляш з яловичини з вершками - фото крок 1
1. Яловичина готується близько 2 годин. Якщо у вас мало часу, можна взяти телятину. Підготуємо основні продукти - і приступимо до готування.
гуляш з яловичини з вершками - фото крок 2
2. Нарізане м'ясо відправляємо на сковороду смажитися на рослинній олії. Обсмажуємо його з двох сторін.
гуляш з яловичини з вершками - фото крок 3
3. Паралельно готуємо соус: в каструлі обсмажуємо борошно до золотистого кольору, додаємо до неї спеції і вершки. Аромат яловичини добре розкриває запашний перець.
гуляш з яловичини з вершками - фото крок 4
4. Заливаємо м'ясо соусом. Гасити м'ясо краще під закритою кришкою і на слабкому вогні. При необхідності додаємо трохи води. Тушкуємо яловичину до готовності.
гуляш з яловичини з вершками - фото крок 5
5. За цей час можна приготувати гарнір. Подаємо готову страву в гарячому вигляді, можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти