Рецепт Гуляш з яловичини з томатною пастою фото

Гуляш з яловичини з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси

Сьогодні на ваш суд - базовий рецепт гуляшу з яловичини з томатною пастою. Нічого зайвого, тільки найнеобхідніші для приготування страви інгредієнти. Сподіваюся, вам сподобається.

Дуже вдала версія цього традиційного угорського страви. Готується просто і всього з декількох інгредієнтів. Якщо врахувати, що цибуля будинку є завжди, томатна паста в холодильнику теж зазвичай є, то по суті крім яловичини нічого для цього блюда і не треба. Однак смак не залишить вас байдужими. Отже, рецепт гуляшу з яловичини з томатною пастою.

  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 100 мілілітрів
гуляш з яловичини з томатною пастою - фото крок 1
У каструлі розігріти масло, обсмажити дрібно нарізану цибулю.
гуляш з яловичини з томатною пастою - фото крок 2
Коли цибуля зазолотиться, додаємо шматки яловичини.
гуляш з яловичини з томатною пастою - фото крок 3
Коли м'ясо обсмажиться, поміняє колір і покриється невеликий скоринкою, додаємо спеції.
гуляш з яловичини з томатною пастою - фото крок 4
Через пару хвилин додаємо томатну пасту і трохи води. Готуємо на повільному вогні приблизно 50 хвилин (якщо соус буде дуже густим - підливайте воду). За цей час яловичина дійде до готовності.
гуляш з яловичини з томатною пастою - фото крок 5
Гуляш з яловичини з томатною пастою готовий. Смачного!

Схожі рецепти