Гуляш з яловичини з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні на ваш суд - базовий рецепт гуляшу з яловичини з томатною пастою. Нічого зайвого, тільки найнеобхідніші для приготування страви інгредієнти. Сподіваюся, вам сподобається.
Дуже вдала версія цього традиційного угорського страви. Готується просто і всього з декількох інгредієнтів. Якщо врахувати, що цибуля будинку є завжди, томатна паста в холодильнику теж зазвичай є, то по суті крім яловичини нічого для цього блюда і не треба. Однак смак не залишить вас байдужими. Отже, рецепт гуляшу з яловичини з томатною пастою.
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 100 мілілітрів
У каструлі розігріти масло, обсмажити дрібно нарізану цибулю.
Коли цибуля зазолотиться, додаємо шматки яловичини.
Коли м'ясо обсмажиться, поміняє колір і покриється невеликий скоринкою, додаємо спеції.
Через пару хвилин додаємо томатну пасту і трохи води. Готуємо на повільному вогні приблизно 50 хвилин (якщо соус буде дуже густим - підливайте воду). За цей час яловичина дійде до готовності.
Гуляш з яловичини з томатною пастою готовий. Смачного!