Гуляш з яловичини з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную класичний варіант приготування смачного і ситного страви - гуляшу з яловичини з підливою. Блюдо дуже просте і знайоме нам з дитинства, подається воно найчастіше з ніжним картопляним пюре.
Отже, класика жанру - рецепт гуляшу з яловичини з підливою. Рецепт гранично простий, слідувати цій нехитрій інструкції не складе труднощів навіть початківцю кулінарові. Однак результат, повірте, вийде чудовий. Якщо взяти гарне м'ясо і підійти до справи з душею, то гуляш з яловичини з підливою вийде просто розкішний. Приготуйте до цього гуляшу хороший гарнір - і чудовий обід або вечерю забезпечений!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Сік томатний - 200 мілілітрів
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Перець духмяний - 2 щіпки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі коренеплоди очистіть і промийте, яловичину промийте під проточною водою і обсушити паперовими рушниками.
2. Яловичину поріжте дрібною соломкою. Викладіть її на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажте 5-7 хвилин.
3. Поріжте півкільцями цибулю.
4. Моркву натріть на крупній тертці.
5. Надішліть морква разом з цибулею до м'яса, сіль і poperčite. Смажте кілька хвилин до м'якості овочів.
6. Додайте томатний сік і тушкуйте спочатку під кришкою (8-10 хвилин), а потім без кришки, час від часу помішуючи.
7. Гуляш з яловичини з підливою готовий. Подавайте з картопляним пюре і салатом зі свіжих овочів. Смачного!