Гуляш з фаршу з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно гуляш готують з м'яса, але, якщо треба швидше і немає м'яса - чому б не приготувати його з фаршу
Рецепт приготування гуляшу з фаршу з підливою дуже простий, на підготовку страви у вас піде набагато менше часу, ніж якби ви готували аналогічне блюдо, але з м'яса. Такий гуляш прекрасно підійде до будь-якого гарніру - до картоплі, к рису, до макаронів. Крім моркви і цибулі, в гуляш можна додати і інші овочі - болгарський перець, кабачок, баклажан. Я надав на ваш суд найпростіший варіант, а як зробити гуляш з фаршу з підливою ще більш смачним і насиченим - вирішувати вам самим
- Фарш - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 1 штука
Розігріваємо олію на сковороді і викладаємо в неї фарш. Періодично перемішуємо, щоб розбити грудочки, в які збереться фарш. Солимо і перчимо.
Чистим луки морковь. Цибулю нарізаємо, а моркву натираємо на крупній тертці.
Відправляємо підготовлені овочі до фаршу, перемішуємо і смажимо на середньому вогні до прозорості цибулі.
Додаємо борошно, розмішуємо і обсмажуємо хвилину-півтори.
Додаємо паприку і томатну пасту. Розмішуємо.
А тепер починаємо вливати воду невеликими порціями, при цьому ретельно розмішуємо вміст сковорідки. Кількість води регулюємо самі. Воно залежить від того, який густоти підливу ви хочете отримати в результаті. Додаємо лавровий лист. Готуємо гуляш ще хвилин 10 після закипання. Можна додати зелень.