Рецепт Гуляш з фаршу з підливою фото

Гуляш з фаршу з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Традиційно гуляш готують з м'яса, але, якщо треба швидше і немає м'яса - чому б не приготувати його з фаршу

Опис приготування:

Рецепт приготування гуляшу з фаршу з підливою дуже простий, на підготовку страви у вас піде набагато менше часу, ніж якби ви готували аналогічне блюдо, але з м'яса. Такий гуляш прекрасно підійде до будь-якого гарніру - до картоплі, к рису, до макаронів. Крім моркви і цибулі, в гуляш можна додати і інші овочі - болгарський перець, кабачок, баклажан. Я надав на ваш суд найпростіший варіант, а як зробити гуляш з фаршу з підливою ще більш смачним і насиченим - вирішувати вам самим

  • Фарш - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 1 штука
гуляш з фаршу з підливою - фото крок 1
Розігріваємо олію на сковороді і викладаємо в неї фарш. Періодично перемішуємо, щоб розбити грудочки, в які збереться фарш. Солимо і перчимо.
гуляш з фаршу з підливою - фото крок 2
Чистим луки морковь. Цибулю нарізаємо, а моркву натираємо на крупній тертці.
гуляш з фаршу з підливою - фото крок 3
Відправляємо підготовлені овочі до фаршу, перемішуємо і смажимо на середньому вогні до прозорості цибулі.
гуляш з фаршу з підливою - фото крок 4
Додаємо борошно, розмішуємо і обсмажуємо хвилину-півтори.
гуляш з фаршу з підливою - фото крок 5
Додаємо паприку і томатну пасту. Розмішуємо.
гуляш з фаршу з підливою - фото крок 6
А тепер починаємо вливати воду невеликими порціями, при цьому ретельно розмішуємо вміст сковорідки. Кількість води регулюємо самі. Воно залежить від того, який густоти підливу ви хочете отримати в результаті. Додаємо лавровий лист. Готуємо гуляш ще хвилин 10 після закипання. Можна додати зелень.

Схожі рецепти