Гуляш з кролика з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і корисне блюдо з дієтичного м'яса кролика. Мінімум інгредієнтів, які цілком доступні в будь-який час року. Готується дуже легко, так що обов'язково спробуйте!
Пропоную варіант, як приготувати гуляш з кролика з підливою. Готується дуже легко, поїдається теж легко і швидко. Густа і ароматна підлива з соковитим м'ясом і плюс до цього гарнір - ось і повноцінна вечеря. Рецепт приготування гуляшу з кролика з підливою нескладний, з ним легко впорається будь-яка господиня. Інгредієнтів мінімум, за бажанням можна додати болгарський перець, помідори і морква. Читаємо, дивимося і готуємо.
- Крольчатина - 500 грам (без кісток)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середнього розміру)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Паприка мелена - 1, 5 Ст. Ложки
- Сухі трави - 0, 5 чайних ложки (розмарин, базилік або суміш прованських трав - на ваш смак)
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Відокремте м'ясо від кісток, наріжте його невеликими шматочками і замочити приблизно на 1 годину в холодній воді.
Чистий цибулю, нарізаємо його невеликими кубиками. Обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом.
Хвилин через 5, коли цибуля почне злегка підрум'янюватися, додаємо очищений і подрібнений часник. Обсмажуємо буквально 1-2 хвилини.
Зливаємо воду, в якій замочували м'ясо. М'ясо промиваємо і віджимаємо від зайвої рідини. Викладаємо м'ясо на сковороду до цибулі і часнику.
Додаємо до м'яса паприку і сухі трави. Перемішуємо і смажимо до легкого золотистого кольору.
Посипаємо підсмажити м'ясо борошном, перемішуємо і смажимо хвилинку.
Додаємо томатну пасту, перемішуємо. Смажимо ще хвилинку.
Додаємо сіль, наливаємо приблизно 1 стакан води - і тушкуємо під кришкою хвилин 25 на невеликому вогні.
Час від часу помішувати гуляш, адже підлива буде загусати і може підгоріти. Додаємо до гуляшу лаврові листочки, перемішуємо і прибираємо гуляш з плити. Через хвилину-другу можна подавати його до столу.