Рецепт Гуляш з кролика фото

Гуляш з кролика
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Кролик
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Гуляш з кролика - корисне і здорове блюдо. В основі гуляшу - дієтичне м'ясо, джерело білка і мінеральних речовин. Приготоване в гуляш м'ясо кролика виходить ніжним, ароматним, просто тане.

Як приготувати гуляш з кролика?

1. Промийте тушку, розділіть її, зріжте м'ясо з кісток. М'ясо замочіть у воді на добу. Періодично воду міняйте.

Тушку потрібно промити, і зрізати м'ясо з кісток. Оброблене м'ясо потрібно замочити в холодній воді на добу. Воду періодично необхідно міняти. Деякі м'ясо кролика не замочуйте. Але все ж, якщо час дозволяє, то замочіть.

2. Виберіть з води м'ясо кролика і просушіть паперовим рушником.

3. М'ясо кролика наріжте невеликими шматочками.

4. Приготуйте овочі. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник подрібніть.

5. У великій сковороді на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте часник.

6. Додайте шматочки м'яса, сіль, перець, розмарин і перець. Все перемішайте і смажте протягом 15 хвилин.

7. Через 15 хвилин додайте в сковороду томатну пасту, в невеликій кількості води або бульйону розмішайте борошно і з рештою водою влийте в сковороду. Перемішайте. Додайте лавровий лист.

8. Вогонь понизьте до повільного, накрийте сковороду кришкою. Якщо зручніше, то готуйте гуляш в каструлі.

9. Гуляш повинен гаситися протягом години.

Подавайте гуляш з картоплею або картопляним пюре.

Смачного!

  • Тушка кролика - 1 штука
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода або бульйон - 1-1, 5 склянки
  • Лавровий лист - 2 штуки
Як приготувати гуляш з кролика?

1. Промийте тушку, розділіть її, зріжте м'ясо з кісток. М'ясо замочіть у воді на добу. Періодично воду міняйте.

Тушку потрібно промити, і зрізати м'ясо з кісток. Оброблене м'ясо потрібно замочити в холодній воді на добу. Воду періодично необхідно міняти. Деякі м'ясо кролика не замочуйте. Але все ж, якщо час дозволяє, то замочіть.

2. Виберіть з води м'ясо кролика і просушіть паперовим рушником.

3. М'ясо кролика наріжте невеликими шматочками.

4. Приготуйте овочі. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник подрібніть.

5. У великій сковороді на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте часник.

6. Додайте шматочки м'яса, сіль, перець, розмарин і перець. Все перемішайте і смажте протягом 15 хвилин.

7. Через 15 хвилин додайте в сковороду томатну пасту, в невеликій кількості води або бульйону розмішайте борошно і з рештою водою влийте в сковороду. Перемішайте. Додайте лавровий лист.

8. Вогонь понизьте до повільного, накрийте сковороду кришкою. Якщо зручніше, то готуйте гуляш в каструлі.

9. Гуляш повинен гаситися протягом години.

Подавайте гуляш з картоплею або картопляним пюре.

Смачного!

Схожі рецепти