Гуляш з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з кролика - корисне і здорове блюдо. В основі гуляшу - дієтичне м'ясо, джерело білка і мінеральних речовин. Приготоване в гуляш м'ясо кролика виходить ніжним, ароматним, просто тане.
Як приготувати гуляш з кролика?
1. Промийте тушку, розділіть її, зріжте м'ясо з кісток. М'ясо замочіть у воді на добу. Періодично воду міняйте.
Тушку потрібно промити, і зрізати м'ясо з кісток. Оброблене м'ясо потрібно замочити в холодній воді на добу. Воду періодично необхідно міняти. Деякі м'ясо кролика не замочуйте. Але все ж, якщо час дозволяє, то замочіть.
2. Виберіть з води м'ясо кролика і просушіть паперовим рушником.
3. М'ясо кролика наріжте невеликими шматочками.
4. Приготуйте овочі. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник подрібніть.
5. У великій сковороді на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте часник.
6. Додайте шматочки м'яса, сіль, перець, розмарин і перець. Все перемішайте і смажте протягом 15 хвилин.
7. Через 15 хвилин додайте в сковороду томатну пасту, в невеликій кількості води або бульйону розмішайте борошно і з рештою водою влийте в сковороду. Перемішайте. Додайте лавровий лист.
8. Вогонь понизьте до повільного, накрийте сковороду кришкою. Якщо зручніше, то готуйте гуляш в каструлі.
9. Гуляш повинен гаситися протягом години.
Подавайте гуляш з картоплею або картопляним пюре.
Смачного!
- Тушка кролика - 1 штука
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Розмарин - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода або бульйон - 1-1, 5 склянки
- Лавровий лист - 2 штуки
1. Промийте тушку, розділіть її, зріжте м'ясо з кісток. М'ясо замочіть у воді на добу. Періодично воду міняйте.
Тушку потрібно промити, і зрізати м'ясо з кісток. Оброблене м'ясо потрібно замочити в холодній воді на добу. Воду періодично необхідно міняти. Деякі м'ясо кролика не замочуйте. Але все ж, якщо час дозволяє, то замочіть.
2. Виберіть з води м'ясо кролика і просушіть паперовим рушником.
3. М'ясо кролика наріжте невеликими шматочками.
4. Приготуйте овочі. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник подрібніть.
5. У великій сковороді на середньому вогні нагрівайте масло. Обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте часник.
6. Додайте шматочки м'яса, сіль, перець, розмарин і перець. Все перемішайте і смажте протягом 15 хвилин.
7. Через 15 хвилин додайте в сковороду томатну пасту, в невеликій кількості води або бульйону розмішайте борошно і з рештою водою влийте в сковороду. Перемішайте. Додайте лавровий лист.
8. Вогонь понизьте до повільного, накрийте сковороду кришкою. Якщо зручніше, то готуйте гуляш в каструлі.
9. Гуляш повинен гаситися протягом години.
Подавайте гуляш з картоплею або картопляним пюре.
Смачного!