Рецепт Гуляш з баранини з підливою фото

Гуляш з баранини з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніжна і соковита баранина в густий підливі - побалуйте себе смачним блюдом. Готується дуже просто, а виходить дійсно смачно.

Опис приготування:

Багато людей зневажливо ставляться до баранини, запах їм не подобається. Просто вони не вміють готувати баранину, ось і знаходять негатив. Я пропоную вам рецепт приготування гуляшу з баранини з підливою. Смак цієї страви вразить вас, обіцяю. Рецепт досить простий, інгредієнти цілком доступні. Розповідаю, як приготувати гуляш з баранини з підливою. Смачного!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Шпик - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Вино сухе червоне - 150 мілілітрів
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
гуляш з баранини з підливою - фото крок 1
М'якоть баранини нарізаємо на невеликі шматочки.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 2
Шпик нарізаємо тонкими смужками, часник дрібно рубаємо ножем.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 3
Чистимо цибулю та нарізаємо кубиками.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 4
Готувати гуляш будемо у великій сковороді. Розігріваємо сковороду з маслом і підсмажуємо шпик, потім додаємо до нього нарізану цибулю і часник.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 5
Коли цибуля зарум'яниться, викладаємо на сковороду баранину.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 6
Солимо, перчим. Обсмажуємо, весь час помішувати.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 7
Коли шматочки м'яса обсмажаться, додаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо хвилину-півтори. Потім наливаємо склянку води або бульйон, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо приблизно 30-35 хвилин на невеликому вогні.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 8
Потім додаємо томатну пасту, вино і корицю. Добре перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо ще хвилин 20.
гуляш з баранини з підливою - фото крок 9
Знімаємо кришку зі сковороди і, помішуючи, випаровуємо підливу, щоб вона стала густою. Пробуємо на сіль, якщо треба - додаємо.

Схожі рецепти