Рецепт Гуляш з курки з підливою фото

Гуляш з курки з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Загул - це завжди смачно, з яким-би м'ясом його не готували. З курячим - дуже швидко і легко. І головне, що гуляш з курки з підливою просто чудово поєднується з будь-яким гарніром.

Рецепт приготування гуляшу з курки з підливою простий, блюдо готується досить швидко. Можна готувати гуляш з курячого м'яса з кісточкою, але в цьому випадку часу піде трохи більш. Всі інші процеси точно такі ж, як і в цьому рецепті. Чим гарний гуляш - так це тим, що його можна подавати з будь-яким гарніром. Густа підлива дуже смачна, я люблю вмочати в неї хліб, поїдаючи його з овочами. Розповідаю, як приготувати гуляш з курки з підливою. Читайте уважно, і у вас все вийде дуже смачно!

  • Куряче філе - 350 грам (у мене філе з стегенець)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Спеції сухі - 2 щіпки (базилік, чебрець)
  • Зелений горошок - 4 Ст. Ложки
гуляш з курки з підливою - фото крок 1
Відразу підготуємо всі інгредієнти, щоб не відволікатися в процесі приготування. Обрізаємо м'ясо з курячих стегенець, нарізаємо його на невеликі шматочки. Чистимо цибулю та моркву. У перцю видаляємо серцевину. Цибулю нарізаємо півкільцями, перець - соломкою, моркву натираємо на тертці.
гуляш з курки з підливою - фото крок 2
Обсмажуємо шматочки курки на рослинній олії. Коли м'ясо зарум'яниться, посипаємо його борошном і, помішуючи, обсмажуємо ще хвилинки 1.5-2.
гуляш з курки з підливою - фото крок 3
На іншій сковороді обсмажуємо цибулю, морква і перець.
гуляш з курки з підливою - фото крок 4
Викладаємо обсмажені овочі в сковороду до курки, додаємо воду. Доливаємо воду потроху, при цьому добре розмішуємо вміст сковороди. Потім додаємо сіль, перець, спеції і додаємо томатну пасту. Розмішуємо, доводимо до кипіння. Після цього додаємо зелений горошок і тушкуємо хвилин 8-10.

Схожі рецепти