Гуляш з курки з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Загул - це завжди смачно, з яким-би м'ясом його не готували. З курячим - дуже швидко і легко. І головне, що гуляш з курки з підливою просто чудово поєднується з будь-яким гарніром.
Рецепт приготування гуляшу з курки з підливою простий, блюдо готується досить швидко. Можна готувати гуляш з курячого м'яса з кісточкою, але в цьому випадку часу піде трохи більш. Всі інші процеси точно такі ж, як і в цьому рецепті. Чим гарний гуляш - так це тим, що його можна подавати з будь-яким гарніром. Густа підлива дуже смачна, я люблю вмочати в неї хліб, поїдаючи його з овочами. Розповідаю, як приготувати гуляш з курки з підливою. Читайте уважно, і у вас все вийде дуже смачно!
- Куряче філе - 350 грам (у мене філе з стегенець)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Спеції сухі - 2 щіпки (базилік, чебрець)
- Зелений горошок - 4 Ст. Ложки
Відразу підготуємо всі інгредієнти, щоб не відволікатися в процесі приготування. Обрізаємо м'ясо з курячих стегенець, нарізаємо його на невеликі шматочки. Чистимо цибулю та моркву. У перцю видаляємо серцевину. Цибулю нарізаємо півкільцями, перець - соломкою, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо шматочки курки на рослинній олії. Коли м'ясо зарум'яниться, посипаємо його борошном і, помішуючи, обсмажуємо ще хвилинки 1.5-2.
На іншій сковороді обсмажуємо цибулю, морква і перець.
Викладаємо обсмажені овочі в сковороду до курки, додаємо воду. Доливаємо воду потроху, при цьому добре розмішуємо вміст сковороди. Потім додаємо сіль, перець, спеції і додаємо томатну пасту. Розмішуємо, доводимо до кипіння. Після цього додаємо зелений горошок і тушкуємо хвилин 8-10.