Гуляш з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів знаменитого угорського гуляшу. Пропоную один з найсмачніших способів його приготування - з майонезом. В такому соусі м'ясо стає ще ситніше і ніжніше.
Основний інгредієнт цього гуляшу - куряче філе. За бажанням його можна замінити на свинину чи яловичину, змінивши лише час гасіння.
- Куряче філе - 500 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Спеції - За смаком (я додавала карі)
1. Куряче філе ретельно промийте під проточною водою і наріжте на дрібні шматочки.
2. Розігрійте на сковороді рослинне масло і додайте нарізані шматочки курки.
3. Обсмажуйте на сильному вогні до золотистої скоринки. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Цибулину наріжте півкільцями.
5. І обсмажуйте її на сковороді хвилини 3. Додайте часник подрібнений.
6. Додайте 2 столових ложки кетчупу. Прогрейте.
7. Тепер додайте ложку борошна і 2 ложки майонезу.
8. До густому соусу додайте води, добре перемішайте.
9. Викладіть до соусу м'ясо.
10. Додайте лавровий лист і тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин.
11. Пере подачею вийміть лавровий лист, додайте спеції. Смачного!