Гуляш з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів знаменитого угорського гуляшу. Пропоную один з найсмачніших способів його приготування - з майонезом. В такому соусі м'ясо стає ще ситніше і ніжніше.
Основний інгредієнт цього гуляшу - куряче філе. За бажанням його можна замінити на свинину чи яловичину, змінивши лише час гасіння.
- Куряче філе - 500 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Спеції - За смаком (я додавала карі)

1. Куряче філе ретельно промийте під проточною водою і наріжте на дрібні шматочки.

2. Розігрійте на сковороді рослинне масло і додайте нарізані шматочки курки.

3. Обсмажуйте на сильному вогні до золотистої скоринки. Посоліть і поперчіть за смаком.

4. Цибулину наріжте півкільцями.

5. І обсмажуйте її на сковороді хвилини 3. Додайте часник подрібнений.

6. Додайте 2 столових ложки кетчупу. Прогрейте.

7. Тепер додайте ложку борошна і 2 ложки майонезу.

8. До густому соусу додайте води, добре перемішайте.

9. Викладіть до соусу м'ясо.

10. Додайте лавровий лист і тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин.

11. Пере подачею вийміть лавровий лист, додайте спеції. Смачного!