Грюндіка з курки
(покроковий рецепт з фото)
Грюндіка з курки є щось на подобу оладок або рубаних котлеток з курочки. Вони виходять дуже ніжними і просто тануть у роті. Обов'язково приготуйте таке блюдо для рідних.
Хочете дізнатися, як приготувати Грюндіка з курки? Тоді просто прочитайте цей рецепт. Він дуже простий у приготуванні. Ви можете зробити такі котлетки на вечерю для всієї своєї родини. Рідні обов'язково оцінять ваші старання! буде смачно.
- Куряче філе - 500 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Курячі грудки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте її дуже маленькими шматочками. Якщо грудку покласти на двадцять хвилин в морозилку, то робити це буде набагато простіше.
Цибулю очистіть від лушпиння, вимийте його. Нарубаєте на дрібні квадратики за допомогою гострого ножа.
Перекладіть куряче філе і цибулю в миску з високими бортиками. Вбийте до інгредієнтів сирі курячі яйця, приправити сіллю, поперчіть. Всипте крохмаль, додайте жирну сметану.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідності. Маса не повинна вийти дуже рідкої. Якщо потрібно, додайте ще трохи крохмалю, але не перестарайтеся.
Розігрійте в сковороді рослинне масло без запаху. Викладайте на сковорідку курячу масу ложкою, формуючи круглі котлетки. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки з обох сторін. Подавайте Грюндіка зі сметаною, зеленню або овочами.