Рецепт Грюндіка з курки фото

Грюндіка з курки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Грюндіка з курки є щось на подобу оладок або рубаних котлеток з курочки. Вони виходять дуже ніжними і просто тануть у роті. Обов'язково приготуйте таке блюдо для рідних.

Хочете дізнатися, як приготувати Грюндіка з курки? Тоді просто прочитайте цей рецепт. Він дуже простий у приготуванні. Ви можете зробити такі котлетки на вечерю для всієї своєї родини. Рідні обов'язково оцінять ваші старання! буде смачно.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
грюндіка з курки - фото крок 1
Курячі грудки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Наріжте її дуже маленькими шматочками. Якщо грудку покласти на двадцять хвилин в морозилку, то робити це буде набагато простіше.
грюндіка з курки - фото крок 2
Цибулю очистіть від лушпиння, вимийте його. Нарубаєте на дрібні квадратики за допомогою гострого ножа.
грюндіка з курки - фото крок 3
Перекладіть куряче філе і цибулю в миску з високими бортиками. Вбийте до інгредієнтів сирі курячі яйця, приправити сіллю, поперчіть. Всипте крохмаль, додайте жирну сметану.
грюндіка з курки - фото крок 4
Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідності. Маса не повинна вийти дуже рідкої. Якщо потрібно, додайте ще трохи крохмалю, але не перестарайтеся.
грюндіка з курки - фото крок 5
Розігрійте в сковороді рослинне масло без запаху. Викладайте на сковорідку курячу масу ложкою, формуючи круглі котлетки. Обсмажуйте їх до золотистої скоринки з обох сторін. Подавайте Грюндіка зі сметаною, зеленню або овочами.

Схожі рецепти