Грузинський салат з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий салат з пікантним смаком - це грузинський салат. Готується він з додаванням часнику і свіжої зелені, причому саме з копченої ковбаси. Замінювати такий продукт не належить ні м'ясом, НЕ паштет.
Таке блюдо обов'язково сподобається за смаком чоловікам, адже вони люблять часниковий аромат. Не забудьте подати його з келихом червоного вина або чарочкою біленької для них. В цілому салат готується дуже швидко і просто, якщо у вас під рукою є всі необхідні інгредієнти.
- Ковбаса копчена - 140 грам
- Помідор - 3-4 штук (сорт "сливка")
- Сир твердий - 40 грам (тертий)
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Петрушка - 4-5 штук (гілочок)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Копчену ковбасу будь-якого сорту наріжте брусочками і висипте нарізку в миску або салатник.
Помідори промийте у воді, розріжте навпіл кожен плід і виріжте з нього серцевину. Наріжте скибочками і додайте нарізку до ковбаси.
Часниковий зубчик очистіть від лушпиння, промийте і спресуйте в ємність. За бажанням свіжий часник можна замінити часниковим майонезом.
Всипте в ємність натертий твердий сир будь-якого сорту, викладіть майонез будь-якої жирності, сіль і poperčite.
Промийте зелень петрушки або кінзи, подрібніть і додайте в ємність. Все акуратно перемішайте. Грузинський салат готовий!
Подайте його до столу через 5-10 хвилин, щоб блюдо встигло просочитися часниковим ароматом.