Рецепт Грудка в лаваші фото

Грудка в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Лаваш , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Дуже люблю робити смачні закуски, наприклад, шаурму, конвертики з лаваша і багато іншого. Розповім, як приготувати грудку в лаваші. Її можна їсти вже відразу, але краще відправити в холодильник.

Опис приготування:

У лаваш можна загорнути будь-яку начинку, завдяки такій універсальності він і полюбився багатьом. Лаваш найчастіше купую вже готовий в магазині, але при бажанні його можна зробити самостійно. Таке блюдо добре підходить для швидкого перекусу на роботі або в школі. Воно ситне, смачне і поживне.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Салат - За смаком
  • Сир - 50 грам
  • Томати - 2 штуки
  • Яйця - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Винний оцет - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Часниковий соус - За смаком
  • Лаваш - 1 штука
  • Спеції - За смаком
грудка в лаваші - фото крок 1
1. Куриную грудку мою, витираю і розрізаю на 2 частини, перекладаю в тарілку.
грудка в лаваші - фото крок 2
2. У миску наливаю кілька ложок винного оцту, додаю спеції (за смаком) і каррі, перемішую.
грудка в лаваші - фото крок 3
3. Приготовленої сумішшю заливаю грудку в тарілці і залишаю на півгодини для маринування.
грудка в лаваші - фото крок 4
4. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю оливкова олія і викладаю курячу грудку, обсмажую з двох боків до рум'яної скоринки, близько 1 хвилини з кожного боку.
грудка в лаваші - фото крок 5
5. Курячі грудки притискаю важком і смажу ще близько 15 хвилин.
грудка в лаваші - фото крок 6
6. Готова грудка виходить рум'яної, із золотистою скоринкою, перекладаю її на дошку.
грудка в лаваші - фото крок 7
7. Нарізаю грудку шматочками товщиною 1 сантиметр.
грудка в лаваші - фото крок 8
8. Яйце відварюю, потім поділяю на дольки.
грудка в лаваші - фото крок 9
9. Твердий сир нарізаю тонкими пластинками.
грудка в лаваші - фото крок 10
10. Болгарський перець мою, потім розрізаю на 2 частини та вичищаю насіння, нарізаю його скибочками.
грудка в лаваші - фото крок 11
11. Томати мою і витираю, відрізаю плодоніжки і розрізаю часточками.
грудка в лаваші - фото крок 12
12. Лаваш розкладаю на столі, змащую його часниковим соусом, салатні листя мою і викладаю на одну сторону лаваша, потім кладу сир, нарізану курку, перець і помідори, викладаю яйця і посипаю спеціями.
грудка в лаваші - фото крок 13
13. Загортаю один і другий краю, щоб начинка не випала.
грудка в лаваші - фото крок 14
14. Повертаю лаваш щільно рулетом, і відправляю на 2 години в холодильник, потім розрізаю на частини і подаю до столу.

Схожі рецепти