Грудинка в луковой шелухе

Грудинка в луковой шелухе
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Доступний і простий рецепт приготування дуже смачної м'ясної закуски до святкового столу або на кожен день. Цибулиння надає свинячій грудинці чудовий смак і приголомшливий аромат.

опис приготування:

Ідеальна закуска для святкового столу, без сумніву — це грудинка в цибулинні в домашніх умовах. Готове мяско можна класти на бутерброди або просто їсти вприкуску з гарніром і свіжими овочами. Натуральний і свіжий продукт до вашого столу!

  • Свиная грудинка на кости— 2 кілограма
  • Lukovaâ лушпиння— 1 За смаком(з 1 кг цибулі)
  • сіль— 250 грам
  • вода— 3 L
Грудинка в луковой шелухе - фото крок 1 Грудинку ретельно промиваємо і очищаємо від зайвих частин. Обсушуємо паперовим рушником.

Грудинка в луковой шелухе - фото крок 2 У глибокій каструлі кип'ятимо воду з сіллю і цибулевим лушпинням.

Грудинка в луковой шелухе - фото крок 3 Як тільки закипить вода, добавьте грудинку. Ще раз доведіть до кипіння, варіть під кришкою 40 хвилин. Зніміть з вогню і повністю остудіть.

Грудинка в луковой шелухе - фото крок 4 Готовую грудинку обсушите, загорніть у фольгу і зберігайте в холодильнику.

Грудинка в луковой шелухе - фото крок 5 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Сало, засоленное в луковой шелухе

Сало, засоленное в луковой шелухе

Дуже люблю сало, часто їм і готую його самостійно. Його можна запекти, відварити або засолити. Розповім про улюбленому рецепті засолювання сала в цибулинні! опис приготування: На перший погляд рецепт здається складний, але запевняю вас, зробити таке сало дуже просто, хоча процес займає тривали...

читати далі
Грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі

Грудинка в гірчичному маринаді на вугіллі

На вугіллі можна приготувати дуже багато різних страв, в том числе и грудинку. Для цього її необхідно заздалегідь замаринувати. М'ясо виходить дуже смачне і соковите. опис приготування: М'ясо виходить дуже смачне, ароматне, ніжне і соковите. Їсти його найкраще відразу в гарячому вигляді. Це од...

читати далі
Грудинка гарячого копчення в коптильні

Грудинка гарячого копчення в коптильні

Пропоную вашій увазі рецепт того, як просто і смачно закоптити грудинку. Вам буде потрібно шматочок соковитого м'яса, коптильня і гарний настрій. приступаємо! опис приготування: Якщо хочете знати, як коптити грудинку - ви потрапили за адресою. Технологія зовсім не складна - спочатку приготуйте...

читати далі
Грудинка говяжья

Грудинка говяжья

Всім любителям м'яса присвячується. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати грудинку яловичу просто і швидко, а головне - смачно. Результат вас приємно здивує! Грудинку можна готувати до свят. опис приготування: Подавати яловичу грудинку необхідно з соусом, нарізавши її на тонкі скибочки. Цей р...

читати далі
Грудинка, копчена в мультиварці

Грудинка, копчена в мультиварці

Для приготування цієї страви нам знадобиться мультиварка - вона відмінно замінює коптильню, якщо застосувати декілька хитрощів. яких? Дивіться рецепт і приготуйте цей делікатес. опис приготування: Приготуйте в мультиварці смачну копчену грудинку. Для цього промийте м'ясо і начините його часточ...

читати далі