Рецепт Грудинка в луковой шелухе фото

Грудинка в луковой шелухе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Доступний і простий рецепт приготування дуже смачної м'ясної закуски до святкового столу або на кожен день. Цибулиння надає свинячій грудинці чудовий смак і приголомшливий аромат.

Опис приготування:

Ідеальна закуска для святкового столу, без сумніву - це грудинка в цибулинні в домашніх умовах. Готове мяско можна класти на бутерброди або просто їсти вприкуску з гарніром і свіжими овочами. Натуральний і свіжий продукт до вашого столу!

  • Свиная грудинка на кости - 2 кілограма
  • Lukovaâ лушпиння - 1 За смаком (з 1 кг цибулі)
  • Сіль - 250 грам
  • Вода - 3 L
грудинка в луковой шелухе - фото крок 1
Грудинку ретельно промиваємо і очищаємо від зайвих частин. Обсушуємо паперовим рушником.
грудинка в луковой шелухе - фото крок 2
У глибокій каструлі кип'ятимо воду з сіллю і цибулевим лушпинням.
грудинка в луковой шелухе - фото крок 3
Як тільки закипить вода, добавьте грудинку. Ще раз доведіть до кипіння, варіть під кришкою 40 хвилин. Зніміть з вогню і повністю остудіть.
грудинка в луковой шелухе - фото крок 4
Готовую грудинку обсушите, загорніть у фольгу і зберігайте в холодильнику.
грудинка в луковой шелухе - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти