Рецепт Сало, засоленное в луковой шелухе фото

Сало, засоленное в луковой шелухе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Дуже люблю сало, часто їм і готую його самостійно. Його можна запекти, відварити або засолити. Розповім про улюбленому рецепті засолювання сала в цибулинні!

Опис приготування:

На перший погляд рецепт здається складний, але запевняю вас, зробити таке сало дуже просто, хоча процес займає тривалий час. Краще вибирайте сало з хорошою м'ясної прожилком. Подавайте до столу тільки в холодному вигляді, нарізавши тонкими скибочками. Зберігати сало відмінно в холодильнику.

  • Сало - 1 кілограм
  • Lukovaâ лушпиння - 30 грам
  • Сіль - 1 Склянка
  • Вода холодна - 7 склянок
  • Мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
сало, засоленное в луковой шелухе - фото крок 1
1. Вимийте сало, поскоблите шкіру і наріжте його невеликими шматочками. У велику каструлю налийте воду, додайте сіль і поставте на вогонь.
сало, засоленное в луковой шелухе - фото крок 2
2. Викладіть в каструлю лушпиння і доведіть вміст до кипіння.
сало, засоленное в луковой шелухе - фото крок 3
3. Після закипання варіть 5 хвилин, потім додайте лавровий лист і очищені зубчики часнику.
сало, засоленное в луковой шелухе - фото крок 4
4. Слідом відправте в воду шматочки сала і доведіть все до кипіння, варіть на слабкому вогні 40 хвилин.
сало, засоленное в луковой шелухе - фото крок 5
5. Через необхідний час вимкніть вогонь, але не виймайте сало. Після охолодження приберіть каструлю в холодильник на добу.
сало, засоленное в луковой шелухе - фото крок 6
6. Готове сало дістаньте з каструлі і викладіть на серветку, обсушити і зберігайте в холодильнику. Перед подачею наріжте сало тонкими скибочками. Смачного!

Схожі рецепти