Грибний суп класичний
(покроковий рецепт з фото)
Легкий грибний суп на обід підніме настрій і наситить на цілий день. Поживний і бадьорить, з м'яким присмаком вершків, цей суп стане постійним гостем на вашому столі.
Цей креязикай супчик дуже ароматний, готується дуже швидко і не вимагає особливих зусиль при приготуванні. Розповім вам, як приготувати грибний суп класичний. Оскільки в супі не так багато компонентів, він може здатися вам рідкуватим. В цьому випадку ви можете взяти частину грибів з супу і подрібнити їх блендером, а потім додати назад в суп. Так і запах буде інтенсивніше, і смак гущі.
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Свіже листя чебрецю - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Курячий бульйон - 3 склянки
- Вершки високої жирності - 0, 5 склянки
1
У велику каструлю помістіть масло. Додайте цибулю і готуйте пару хвилин, щоб він змінив колір.
2
Додайте гриби, порізані пластинками, чебрець, сіль і перець. Готуйте, поки гриби не потемніють.
3
Додайте в каструлю все масло, борошно і готуйте 1 хвилину, щоб гарненько перемішалося.
4
Влийте в каструлю бульйон, доведіть до кипіння і кип'ятіть 10 хвилин.
5
Додайте вершки і готуйте суп ще 2 хвилини. Смачного!