Рецепт Класичний грибний суп фото

Класичний грибний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Гриби
Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Ароматний, насичений з яскравим лісовим смаком грибний суп, урізноманітнює ваше повсякденне меню і зігріє в холодну погоду. Готується він швидко і легко, а незвичайний смак запам'ятається надовго.

Опис приготування:

Приготувати грибний суп можна з будь-яких грибів, але найсмачніший і наваристий виходить зі свіжих. А якщо у вас є білі гриби, то суп вийде ароматним, поживним і корисним. Рецепт приготування класичного грибного супу простий, готується він швидко і легко. Такий суп урізноманітнює ваше меню. А як приготувати класичний грибний суп, я вам розповім.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Гриби свіжі - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - 1 пучок
класичний грибний суп - фото крок 1
Гриби в суп ми можемо додавати будь-які. Якщо у вас сухі, їх треба замочити, а якщо свіжі - то очистити, помити і відварити. У мене білі свіжі гриби, і їх я, очищені, кидаю в киплячу воду на 10 хвилин, а потім промиваю під проточною водою.
класичний грибний суп - фото крок 2
На розігріту сковороду з невеликою кількістю масла відправляємо очищений і дрібно нарізану цибулю. Обсмажуємо його до золотистого кольору.
класичний грибний суп - фото крок 3
Чистимо і моєму картоплю, нарізаємо її невеликими кубиками, відправляємо в каструлю з водою. Додаємо сіль за смаком.
класичний грибний суп - фото крок 4
Гриби необхідно нарізати більш дрібними шматочками, відправляємо їх до картоплі варитися до готовності.
класичний грибний суп - фото крок 5
Далі ми займемося заправкою. Для цього сметану змішаємо з борошном до однорідної маси, а коли картопля з грибами будуть готові, додамо її в суп. Обов'язково помішувати суп, коли додаємо заправку.
класичний грибний суп - фото крок 6
Готовий лук теж відправляємо в суп, варимо до тих пір, поки рідина не почне густіти. Це займе всього кілька хвилин. Готовий суп розливаємо по тарілках і посипаємо дрібно нарубаної зеленню.

Схожі рецепти