Грибний салат класичний
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати грибний салат класичний, смачний і неймовірно ситний! Чому саме "класичний"? Та тому що поєднання картоплі, грибів і цибулі - геніально, вічно і прекрасно!
Перед вами - рецепт, який розповість, як приготувати грибний салат класичний. Смачний і дуже якісний рецепт. Він подобається як гурманам (вони бачать в ньому щось з тонкої французької кухні), так і просто любителям ситно і смачно поїсти. Цей салат здатний зробити щасливими і перших, і друге. Спробуйте і переконайтеся!
- Картопля - 600 грам
- Luk-salotų - 300 грам
- Гриби - 350 грам
- Braai - 80 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 3/4 склянки
- Чебрець сушений - 3 щіпки
- Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 6 чайних ложок
- Паприка - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Картоплю вибираємо дрібну, найкраще молоду. Шкребти і ретельно миємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажити на 1/4 частини оливкової олії. Сіль за смаком. На другий сковороді обсмажити гриби на 1/4 частини масла з чебрецем і сіллю.
2. Тепер з'єднаємо інгредієнти в одному посуді, цибуля харчування, подрібнений часник, гірчицю, оцет і паприку. Перемішаємо і все разом обсмажити.
3. От і все! При подачі прикрасьте гілочками свіжої зелені і полийте свіжим оливковою олією, а якщо є, то і лимонним соком!