Грибний салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кожен раз переконуюся, що, проявивши фантазію, можна зробити нове смакове відчуття зі звичних продуктів. Особливо це стосується інгредієнтів, які завжди добре поєднуються.
Я взяла картопля, пару інших овочів, грудку птиці, природно, майонез і зробила чудове блюдо. І тепер я знаю, як приготувати грибний салат з куркою. Все елементарно! Використовувати ми будемо мою улюблену техніку: шар за шаром. Пробуйте різні продукти для таких салатів, адже головне, щоб вам це все в підсумку припало до смаку.
- Куряча грудка - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Мариновані гриби - 250 грам
- Твердий сир - 300 грам
- Майонез - 250 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Морква помийте, Чистий і натрію tёrke. Обсмажте на сковороді в рослинному маслі.
Цибуля чистий, наріжте півкільцями і також додайте до моркви. Смажте, помішуючи, близько трьох хвилин.
Курячі грудки заздалегідь відваріть і остудіть. Готове м'ясо наріжте дрібними кубиками.
Дайте охолонути цибулі з морквою, після чого приступайте до збірки салату. На дно викладіть грудку. Змастіть її майонезом.
Наступним шаром покладіть цибулю з морквою.
Заздалегідь зваріть картоплю. Натріть його зверху в салатницю, полийте майонезом.
З банки грибів злийте розсіл, покладіть їх наступним шаром. Яйця зваріть і відразу натріть на гриби. Все змастіть майонезом.
Останнім шаром натріть сир на крупній тертці. Дайте салату постояти в холодильнику 3 годину. Смачного!