Рецепт Гриби в паніровці фото

Гриби в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Які інгредієнти ви зазвичай обсмажують в паніровці або клярі? Відразу на думку спадає рибне філе і куряча грудка. Це виграшні варіанти для багатьох випадків. Але що робити вегетаріанцям? є вихід!

Опис приготування:

Тваринний білок в цій страві ми замінили рослинним, і все склалося. Тепер я вам теж можу розповісти, як приготувати гриби в паніровці. Для цього підійдуть будь-які свіжі гриби: наприклад, білі або печериці. Якщо ви веган, то звичайне молоко замініть соєвим або іншим подібним. Буде смачно!

  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 90 грам
  • Панірувальні сухарі - 360 грам
  • Білі гриби - 240 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
  • Гострий соус чилі - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
гриби в паніровці - фото крок 1
1. З'єднайте разом крохмаль, борошно, сіль, кайенскийперець і часниковий порошок.
гриби в паніровці - фото крок 2
2. Потім влийте молоко, поєднане з лимонним соком. Додайте соус. Ретельно перемішайте.
гриби в паніровці - фото крок 3
3. Гриби промийте і наріжте слайсами, але не дуже тонкими. Умочіть їх в борошняної масі.
гриби в паніровці - фото крок 4
4. Потім гриби умочіть в сухарях.
гриби в паніровці - фото крок 5
5. Розігрійте масло в глибокій сковороді. Викладіть в нього гриби в паніровці.
гриби в паніровці - фото крок 6
6. Обсмажте гриби близько 1, 5 хвилин на кожній стороні. Подавайте блюдо з соусом. Смачного!

Схожі рецепти