Гриби в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Які інгредієнти ви зазвичай обсмажують в паніровці або клярі? Відразу на думку спадає рибне філе і куряча грудка. Це виграшні варіанти для багатьох випадків. Але що робити вегетаріанцям? є вихід!
Тваринний білок в цій страві ми замінили рослинним, і все склалося. Тепер я вам теж можу розповісти, як приготувати гриби в паніровці. Для цього підійдуть будь-які свіжі гриби: наприклад, білі або печериці. Якщо ви веган, то звичайне молоко замініть соєвим або іншим подібним. Буде смачно!
- Молоко - 180 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 90 грам
- Панірувальні сухарі - 360 грам
- Білі гриби - 240 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
- Гострий соус чилі - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
1. З'єднайте разом крохмаль, борошно, сіль, кайенскийперець і часниковий порошок.
2. Потім влийте молоко, поєднане з лимонним соком. Додайте соус. Ретельно перемішайте.
3. Гриби промийте і наріжте слайсами, але не дуже тонкими. Умочіть їх в борошняної масі.
4. Потім гриби умочіть в сухарях.
5. Розігрійте масло в глибокій сковороді. Викладіть в нього гриби в паніровці.
6. Обсмажте гриби близько 1, 5 хвилин на кожній стороні. Подавайте блюдо з соусом. Смачного!