Гриби фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Як смачною закуски на святковий або щоденний стіл хочу запропонувати вам дуже класний і зовсім нескладний спосіб, як приготувати гриби фаршировані курочкою з сиром і зеленню.
Ідеальне, на мій погляд, поєднання грибочків і курячого філе тут працює дійсно вражаюче. Начинка виходить дуже ніжною, апетитною і завдяки сиру м'якої консистенції. Спеціями я б не рекомендувала захоплюватися, тут цілком достатньо солі і перцю. А ось начинку за бажанням можна урізноманітнити овочами за смаком, наприклад. Чудова закуска, красива і смачна!
- Куряче філе - 200 грам
- Сир фета - 50 грам
- Гриби - 10-12 штук (великі)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 100 грам
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком

1. Насамперед вимийте як слід і обсушити гриби. Акуратно виріжте і видаліть ніжку.

2. Викладіть гриби у жароміцних форму.

3. А ніжки дрібно наріжте.

4. Куряче філе вимийте, обсушити і гострим ножем наріжте дуже дрібно (можна пропустити через м'ясорубку).

5. На сковороду з невеликою кількістю масла викладіть курочку і обсмажте на середньому вогні пару хвилин.

6. Додайте подрібнені ніжки і смажте, помішуючи, хвилин 5.

7. У невеликій мисці перемішайте до однорідності борошно зі сметаною.

8. Викладіть на сковороду. Додайте сіль і перець за смаком.

9. Все як слід перемішайте і залиште гаситися на 8-10 хвилин.

10. Зніміть начинку зі сковороди і перекладіть в невелику мисочку. Додайте Фету.

11. Подрібніть трохи вимитого і обсушене свіжої зелені.

12. Ретельно перемішайте начинку і акуратно розкласти по грибним капелюшках.

13. Натріть на тертці твердий сир і присипте їм грибочки зверху. Надішліть форму в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте хвилин 20.