Гриби фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Як смачною закуски на святковий або щоденний стіл хочу запропонувати вам дуже класний і зовсім нескладний спосіб, як приготувати гриби фаршировані курочкою з сиром і зеленню.
Ідеальне, на мій погляд, поєднання грибочків і курячого філе тут працює дійсно вражаюче. Начинка виходить дуже ніжною, апетитною і завдяки сиру м'якої консистенції. Спеціями я б не рекомендувала захоплюватися, тут цілком достатньо солі і перцю. А ось начинку за бажанням можна урізноманітнити овочами за смаком, наприклад. Чудова закуска, красива і смачна!
- Куряче філе - 200 грам
- Сир фета - 50 грам
- Гриби - 10-12 штук (великі)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 100 грам
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед вимийте як слід і обсушити гриби. Акуратно виріжте і видаліть ніжку.
2. Викладіть гриби у жароміцних форму.
3. А ніжки дрібно наріжте.
4. Куряче філе вимийте, обсушити і гострим ножем наріжте дуже дрібно (можна пропустити через м'ясорубку).
5. На сковороду з невеликою кількістю масла викладіть курочку і обсмажте на середньому вогні пару хвилин.
6. Додайте подрібнені ніжки і смажте, помішуючи, хвилин 5.
7. У невеликій мисці перемішайте до однорідності борошно зі сметаною.
8. Викладіть на сковороду. Додайте сіль і перець за смаком.
9. Все як слід перемішайте і залиште гаситися на 8-10 хвилин.
10. Зніміть начинку зі сковороди і перекладіть в невелику мисочку. Додайте Фету.
11. Подрібніть трохи вимитого і обсушене свіжої зелені.
12. Ретельно перемішайте начинку і акуратно розкласти по грибним капелюшках.
13. Натріть на тертці твердий сир і присипте їм грибочки зверху. Надішліть форму в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте хвилин 20.