Гриби, фаршировані горіхами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Тим, кому потрібна нова ідея святкової закуски, хочу розповісти, як приготувати гриби, фаршировані горіхами і сиром. Це смачна, дешева, красива і неймовірно проста в приготуванні закуска.
Розповім вам, як приготувати гриби, фаршировані горіхами і сиром. Така закуска відмінно підійде для фуршету або святкового столу, так як фаршировані гриби можна красиво оформити на блюді з допомогою листя салату. Приготування такої страви не займе у вас багато часу, але, повірте, смак і аромат його вразять всіх!
- Кріп - 15 грам
- Печериці - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сир твердий - 60 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Мускатний горіх - За смаком
- Суміш гострого перцю - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Для початку акуратно виріжте ніжки печериць, залишивши цілими шапочки. Наріжте ніжки грибів якомога дрібніше і відправте до горіхів, які порубати гострим ножем.
2. Далі натріть на дрібній тертці сир, часник, додайте туди суміш перцю і мускатний горіх, посоліть і додайте дрібно нарізану зелень.
3. Обсмажте шапочки грибів на вершковому маслі з обох боків до золотистого кольору.
4. На оливковій олії обсмажте подрібнені з горіхами протягом 4-5 хвилин (обов'язково посоліть). Висипати горіхи з грибами в мисочку з сиром. Нафаршіруйте шапочки грибів за допомогою ложки, наклавши начинки з гіркою, так як сир трохи розтане і зменшиться.
5. Надішліть печериці в розігріту до 200 градусів духовку на 7-10 хвилин. Смачного!