Огірки, фаршировані горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Корисна і соковита пікантна закуска з огірків з додаванням волоських горіхів! Відмінно буде виглядати на святковому столі і приємно здивує гостей! Готувати досить просто. Пригощайтеся!
У цій закусці можна трохи пограти з начинкою і зробити її на свій смак. Наприклад, додати більше часнику, якщо ви любитель гострого! Як приготувати огірки, фаршировані горіхами, читайте в покроковому рецепті.
- Огірок свіжий - 4 штуки (невеликі, бажано однакового розміру)
- Морква - 1-2 штук
- Горіхи волоські - 30 грам
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець.
Почніть з приготування начинки. Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.
Горіхи подрібнити блендером. Часник очистіть і пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці.
Сметану перемішайте з гірчицею, заправте морква з горіхами і часником. Посоліть і поперчіть начинку за смаком.
Огірки помийте, обсушити, трохи відріжте кінчики і вздовж розріжте навпіл. Серцевину з насінням видаліть чайною ложкою.
Викладіть начинку в човники з огірків і прикрасьте зеленню петрушки.
Смачного!