Сніданок «фаршировані огірки»
(покроковий рецепт з фото)
Закуска на святковому столі обов'язково повинна бути красивою, це, звичайно, беручи до уваги смаку. І навіть простий рецепт можна піднести з незвичайного боку, якщо включити фантазію, як тут, наприклад.
У цьому рецепті описано, як приготувати закуску "фаршировані огірки" . Тільки не бійтеся, ми нічого не будемо запікати, а просто зробимо красиву викладку товарів. Начинку можна буде варіювати і не боятися додати трохи гострих ноток або щось більш ситне: ковбасу, бекон, копчену рибу і т.Д.
- Огірок - 1 штука (великий гладкий)
- Яйце - 0, 5 штуки
- Твердий сир - 30 грам
- Майонез - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Великий огірок розріжте на довгасті частини однакового розміру. У центрі виріжте м'якоть, залишаючи її у вигляді дна з одного боку.
2. Прибрану м'якоть дрібно наріжте.
3. Заздалегідь відваріть яйце круто. Потім почистіть його і дрібно наріжте.
4. Також дрібно нарубати сир.
5. Начинку перемішайте з майонезом.
6. В кінці розкладіть начинку по шматочках огірка. Посоліть і поперчіть закуску до смаку. Смачного!