Фаршировані пончики на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо для смачного сімейного сніданку в вихідний день! Готується швидко і просто, а в результаті - смачна страва з незвичайною подачею на столі! Обов'язково порадуйте своїх домашніх!
Ця страва просто ідеально для сніданку. Особливо добре воно тим, що тут можна імпровізувати. За основу возьмем бублик, розрізаний уздовж, без myakisha. Начинити його можна будь-якими продуктами за вашим бажанням. Це можуть бути гриби, будь-які овочі, зелень, бекон. Спробуйте приготувати сніданок за цим рецептом!
- Авокадо - 1 штука
- Йогурт - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Базилік - 1 Ст. Ложка (нарізаний)
- Сир тертий - 100 грам
- Шинка - 3 скибочки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Шпинат - 3 штуки
У авокадо вишкребти м'якоть.
У чашу блендера скласти м'якоть авокадо, базилік, йогурт, лимонний сік, часник
Подрібніть до однорідного стану
Яйця злегка збийте виделкою. Додати сіль.
Сир натріть на крупній тертці, шинку наріжте кубиком.
Бублик разрежьте вдоль пополам, вишкребіть м'якуш.
Змастіть всередині авокадовим соусом.
Посипте сиром.
Акуратно влийте яйця.
Зверху посипте шинкою і шпинатом.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності яєць. Близько 20 хвилин. Смачного!