Пончики на сніданок на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Під час сніданку можна дозволити собі щось смачне і солодке, але часу на приготування випічки часто не вистачає. Тому розповім, як приготувати пончики на сніданок на швидку руку.
Для приготування цих пончиків не потрібно наполягати тісто протягом декількох годин, можна відразу обсмажити їх і насолоджуватися повітряної випічкою. Пончики виходять солодкими, хрусткими зовні і ніжними всередині. Обов'язково посипте їх цукровою пудрою, це головний атрибут даної випічки. Цей рецепт відмінно підходить для сніданку, так як приготування пончиків не займає багато часу і зусиль, а готову страву можна з'їсти будинку або на роботі.
- Біла пшеничне борошно - 390 грам
- Крем 15% - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 500 мілілітрів(+ 3-4 ст. Ложки в тісто)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. У миску тістоміса розбийте яйце і збийте його віночком до легкої піни. Додайте цукор, сіль і сметану. Додайте просіяне борошно і розпушувач. Вимісити тісто протягом 3-4 хвилин 2 швидкості.
2. Коли тісто збереться у кому навколо гака тістоміса, додайте рослинне масло. Вимішуйте тісто, поки воно повністю не вбере в себе масло.
3. Надайте тесту форму кулі, викладіть його на робочу поверхню, злегка покатайте і розділіть на 2 частини. Кожну частину розкачати в джгут довжиною 30 см і розріжте на 8 частин. Сформуйте кульки, потім - пончики з отвором посередині.
4. Обсмажте пончики з двох сторін в дуже гарячому маслі на середньому вогні так, щоб масло покривало лише половину пончика. Готові пончики викладіть на паперовий рушник. Посипте цукровою пудрою. Смачного!