Пончики на сніданок на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Під час сніданку можна дозволити собі щось смачне і солодке, але часу на приготування випічки часто не вистачає. Тому розповім, як приготувати пончики на сніданок на швидку руку.
Опис приготування:
Для приготування цих пончиків не потрібно наполягати тісто протягом декількох годин, можна відразу обсмажити їх і насолоджуватися повітряної випічкою. Пончики виходять солодкими, хрусткими зовні і ніжними всередині. Обов'язково посипте їх цукровою пудрою, це головний атрибут даної випічки. Цей рецепт відмінно підходить для сніданку, так як приготування пончиків не займає багато часу і зусиль, а готову страву можна з'їсти будинку або на роботі.
- Біла пшеничне борошно - 390 грам
- Крем 15% - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 500 мілілітрів(+ 3-4 ст. Ложки в тісто)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. У миску тістоміса розбийте яйце і збийте його віночком до легкої піни. Додайте цукор, сіль і сметану. Додайте просіяне борошно і розпушувач. Вимісити тісто протягом 3-4 хвилин 2 швидкості.
2. Коли тісто збереться у кому навколо гака тістоміса, додайте рослинне масло. Вимішуйте тісто, поки воно повністю не вбере в себе масло.
3. Надайте тесту форму кулі, викладіть його на робочу поверхню, злегка покатайте і розділіть на 2 частини. Кожну частину розкачати в джгут довжиною 30 см і розріжте на 8 частин. Сформуйте кульки, потім - пончики з отвором посередині.
4. Обсмажте пончики з двох сторін в дуже гарячому маслі на середньому вогні так, щоб масло покривало лише половину пончика. Готові пончики викладіть на паперовий рушник. Посипте цукровою пудрою. Смачного!