Сирні пончики на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Сирні пончики - це те, що потрібно для дружніх посиденьок за чашкою чаю. Особливо, якщо вони свіжоприготовані і ще теплі.
Сирні пончики будемо смажити у фритюрі. Тому заздалегідь поставте на середній вогонь масло в каструлі. Поки воно розігрівається, розітріть сир з яйцем і цукром, додайте борошно, розпушувач і дрібку солі. Замісити тісто, сформуйте з нього «ковбаски», які потім поріжте на рівні шматочки. Обсмажте шматочки тіста в розігрітій олії до золотистого кольору. При подачі посипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!
- Сир - 250 грам
- Борошно - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування страви.
Сир розітріть з цукром і яйцем.
Додайте розпушувач, сіль і борошно. Замісити тісто.
З тіста сформуйте «ковбаски» товщиною близько 4 см., які потім поріжте на рівні шматочки.
Розігрійте в каструлі масло для фритюру і обсмажте пончики до золотистого кольору. При подачі посипте цукровою пудрою. Можна їсти відразу, або охолодити - смачно однаково.