Гречка з котлетами по-боярської
(покроковий рецепт з фото)
Коли часу в обріз, а ваші домочадці вимагають є… Приготуйте їм це просте, але дуже смачна страва, яка не завдасть жодного клопоту. Пригощайтеся!
Смачне, просто і дуже ситне блюдо з мінімумом витрат і зусиль. Фарш можна взяти будь-який, можна додати спеції на свій смак. Смачного!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Куряче яйце - 1 штука
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Поріжте дрібно зелену цибулю. Ріпчасту цибулю натріть на крупній тертці. Змішайте фарш, яйце, два види цибулі. Приправити сіллю і poperčite.
Сформуйте котлети і обсмажте в олії з одного боку до рум'яної скоринки.
Переверніть і всипте промиту гречку. Залийте водою і накрийте кришкою.
Готуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин до готовності крупи.
Подавайте відразу.
Смачного!