Гречка по-боярської
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що гречка - це всього лише гарнір? Спробуйте приготувати гречку по-боярської, і ви зрозумієте, що це не так! Рекомендую простий рецепт приготування гречки по-боярської.
Не знаю, чому така гречка називається саме по-боярської, але назва підходить: ситне і смачне блюдо з маринованими грибами і копченостями дійсно має бути боярським стравою. Для приготування гречки по-боярської я беру мариновані печериці, копчену ковбасу (можна копчену курку) і парочку яєць. Дивимося далі рецепт.
- Гречка - 1 Склянка
- Цибуля - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Гриби - 200 грам
- Копченості - 100 грам
- Спеції, зелень - За смаком

Цибуля поріжте дрібними кубиками.

Копченості - кубиками середнього розміру.

Промийте мариновані гриби від зайвої рідини.

Спочатку обсмажити цибулю з копченостями, потім додайте до них гриби. Обсмажуйте хвилин 5.

Яйця відварити круто і натріть на тертці.

Гречку відварити.

Зелень (наприклад, кріп) промийте.

Відварну гречку перемішайте з обсмаженими грибами і копченостями, можете ще пару хвилин на сковороді прогріти.
Готову гречку по-боярської прикрасьте зеленню. Смачного!
Готову гречку по-боярської прикрасьте зеленню. Смачного!