Рецепт Гречка по-боярської фото

Гречка по-боярської
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень, Крупи, Гриби, Гречка
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хто сказав, що гречка - це всього лише гарнір? Спробуйте приготувати гречку по-боярської, і ви зрозумієте, що це не так! Рекомендую простий рецепт приготування гречки по-боярської.

Не знаю, чому така гречка називається саме по-боярської, але назва підходить: ситне і смачне блюдо з маринованими грибами і копченостями дійсно має бути боярським стравою. Для приготування гречки по-боярської я беру мариновані печериці, копчену ковбасу (можна копчену курку) і парочку яєць. Дивимося далі рецепт.

  • Гречка - 1 Склянка
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Гриби - 200 грам
  • Копченості - 100 грам
  • Спеції, зелень - За смаком
гречка по-боярської - фото крок 1
Цибуля поріжте дрібними кубиками.
гречка по-боярської - фото крок 2
Копченості - кубиками середнього розміру.
гречка по-боярської - фото крок 3
Промийте мариновані гриби від зайвої рідини.
гречка по-боярської - фото крок 4
Спочатку обсмажити цибулю з копченостями, потім додайте до них гриби. Обсмажуйте хвилин 5.
гречка по-боярської - фото крок 5
Яйця відварити круто і натріть на тертці.
гречка по-боярської - фото крок 6
Гречку відварити.
гречка по-боярської - фото крок 7
Зелень (наприклад, кріп) промийте.
гречка по-боярської - фото крок 8
Відварну гречку перемішайте з обсмаженими грибами і копченостями, можете ще пару хвилин на сковороді прогріти.
Готову гречку по-боярської прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти