Рецепт Свинина по-боярської фото

Свинина по-боярської
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Звичайно, догодити абсолютно всім гостям досить складно, але смак свинини по-боярської сподобається будь-якій людині, який любить м'ясо. Загалом, таке блюдо - це відмінний варіант на будь-який випадок.

Опис приготування:

Все що нам необхідно для відмінного святкового столу - це багато салатів і закусок і одне головне блюдо, тому сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати свинину по-боярської. Для мене цей рецепт став незамінним, так як використовую я його досить часто, як для гостей, так і в звичайні дні, коли хочу порадувати своїх рідних смачною вечерею. І це блюдо дійсно подобається всім без винятку, адже, якщо подумати, тут ми знайдемо відмінне поєднання усіма улюблених продуктів, а смак виходить неймовірно багатий і насичений. Таке м'ясо стане відмінною прикрасою вашого столу, і при цьому на його приготування ви витратите не більш години. Так що обов'язково спробуйте цей чудовий і простий рецепт свинини по-боярської, і не обов'язково чекати якогось свята, адже з цією стравою святковий настрій саме прийде до вас.

  • Свинина - 700 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-боярської - фото крок 1
Для початку промиваємо свинину під холодною водою і даємо їй обсохнути. Потім нарізаємо її на порційні шматки товщиною приблизно 1-1, 5 сантиметра і трохи відбиваємо.
свинина по-боярської - фото крок 2
Посипаємо свинину сіллю і перцем, додаємо гірчицю, гарненько перемішуємо і залишаємо маринуватися.
свинина по-боярської - фото крок 3
Поки м'ясо маринується, ми можемо зайнятися підготовкою інших інгредієнтів. Печериці гарненько промиваємо та нарізаємо пластинками.
свинина по-боярської - фото крок 4
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями й обсмажуємо його на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору. Викладаємо нарізані печериці до цибулі і смажимо, поки з них не випарується зайва рідина, і вони не стануть м'якими.
свинина по-боярської - фото крок 5
Сир тремо на крупній тертці, додаємо до нього подрібнений часник і сметану, ретельно перемішуємо.
свинина по-боярської - фото крок 6
Форму змащуємо невеликою кількістю масла і викладаємо в неї свинину.
свинина по-боярської - фото крок 7
На кожен шматочок м'яса викладаємо обсмажені печериці з цибулею.
свинина по-боярської - фото крок 8
На гриби кладемо суміш сиру, сметани і часнику, акуратно розподіляємо по всій поверхні м'яса так.
свинина по-боярської - фото крок 9
Розміщуємо форму в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо м'ясо 30-40 хвилин. Коли на ньому утворюється красива рум'яна кірочка, значить воно готове, і ми можемо подавати його до столу, прикрасивши свіжою зеленню і овочами. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти