Свинина по-боярської
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, догодити абсолютно всім гостям досить складно, але смак свинини по-боярської сподобається будь-якій людині, який любить м'ясо. Загалом, таке блюдо - це відмінний варіант на будь-який випадок.
Все що нам необхідно для відмінного святкового столу - це багато салатів і закусок і одне головне блюдо, тому сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати свинину по-боярської. Для мене цей рецепт став незамінним, так як використовую я його досить часто, як для гостей, так і в звичайні дні, коли хочу порадувати своїх рідних смачною вечерею. І це блюдо дійсно подобається всім без винятку, адже, якщо подумати, тут ми знайдемо відмінне поєднання усіма улюблених продуктів, а смак виходить неймовірно багатий і насичений. Таке м'ясо стане відмінною прикрасою вашого столу, і при цьому на його приготування ви витратите не більш години. Так що обов'язково спробуйте цей чудовий і простий рецепт свинини по-боярської, і не обов'язково чекати якогось свята, адже з цією стравою святковий настрій саме прийде до вас.
- Свинина - 700 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком