Гречка з грибами і сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Гречка - моя найулюбленіша крупа. Але часом мені набридає її просто варити і хочеться якоїсь різноманітності. В голову нічого не приходить, і тому я вирішила знайти який-небудь новий рецепт.
Традиційне поєднання продуктів може заграти зовсім по-іншому, якщо трохи змінити рецептуру. Наприклад, я описала для вас, як приготувати гречку з грибами та сметаною. І ми будемо це блюдо запікати. Я сама зовсім недавно зробила такий гарнір, і він дуже сподобався всій моїй родині. Будемо готувати ще!
- Гречка - 250 грам
- Печериці - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Гречку переберіть, промийте і зваріть в 200 мл. Підсоленої води. Готуватися крупа буде близько 20 хвилин.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Розігрійте сковороду з оливковою олією, обсмажте на ній цибулю до золотистого кольору.
Гриби промийте під проточною водою, підсушіть і довільно наріжте. Додайте їх до цибулі і обсмажте разом 3 хвилини, не забувши посолити і додати перець.
У мисці сметану збийте з яйцями, також додайте сіль і перець за смаком. Змішайте цю масу з гречкою і грибами з цибулею. Все перемішайте.
Перекладіть блюдо у жароміцних форму, змащену маслом, і поставте в духовку на 15 хвилин при 180 градусів. Смачного!