Рецепт Гороховий суп з яловичини фото

Гороховий суп з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Яловичина, Горох
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід
Супи

Пропоную Вашій увазі традиційне блюдо фінської кухні, воно ситне і смачне. Розповім, як приготувати гороховий суп з яловичини. Готувати буду за допомогою мультиварки, яка спрощує процес.

Основну частину часу займає приготування яловичини і гороху, крім них до складу страви входять: цибуля, моркву і картоплю. Блюдо готується дуже просто, а виходить наваристим і ситним. Подаю страву обов'язково гарячим, до нього подаю ще грінки власного виробництва.

  • Яловичина - 400 грам
  • Горох - 1 Склянка
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сухарики - За смаком
  • Зелень - За смаком
гороховий суп з яловичини - фото крок 1
1. Яловичину мою, зрізаю плівки, нарізаю м'ясо шматочками. Розміщую м'ясо в чашу мультиварки, заливаю водою, виставляю програму «Суп» і час - 60 хвилин.
гороховий суп з яловичини - фото крок 2
2. Тим часом промиваю горох, заливаю його окропом, додаю дрібку солі і залишаю на 1 час.
гороховий суп з яловичини - фото крок 3
3. Цибуля очищаю від лушпиння і нарізаю дрібними кубиками.
гороховий суп з яловичини - фото крок 4
4. Морква чищу і мою, натираю її на крупній тертці.
гороховий суп з яловичини - фото крок 5
5. Сковороду розігріваю з соняшниковій олією, викладаю цибулю і моркву, обсмажую до готовності.
гороховий суп з яловичини - фото крок 6
6. Картоплю чищу і мою, нарізаю її невеликими шматочками.
гороховий суп з яловичини - фото крок 7
7. Після закінчення програми відкриваю кришку і зливаю бульйон, заливаю окріп, додаю за смаком сіль, лавровий лист, горох, картоплю і піджарку. Закриваю кришку, виставлю режим «Гасіння» і час 45 хвилин.
гороховий суп з яловичини - фото крок 8
8. Подаю страву обов'язково гарячим, зі звичайними сухариками і дрібно нарубаної зеленню. Смачного!

Схожі рецепти