Гороховий суп швидко
(покроковий рецепт з фото)
Щоб зварити швидко гороховий суп, потрібно заздалегідь замочити горох, тоді він дуже швидко звариться.
Гороховий суп можна варити як на воді, так і на заздалегідь підготовленому бульйоні. Щоб надати супу більш яскравий колір, я додаю мелену паприку.
- Вода - 3 L
- Горох - 400 грам (попередньо замочений)
- Картопля - 5 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Паприка - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти для супу.
2. Горох перебираємо від зіпсованих зерен.
3. Промиваємо ретельно.
4. Я заздалегідь замочила горох для супу (три години), тому кладу в солону воду горох і включаю мультиварку. Можна варити і в каструлі.
5. Відразу ж готую інші овочі. Все вимити, порізати.
6. І додаю овочі до гороху. Варю в режимі "суп" до м'якості овочів.
7. Суп через 30 хвилин готовий. Смачного!