Суп (швидко і смачно)
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, оригінальний, корисний і простий суп - це мрія будь-якої господині. Пропоную втілити мрію в життя за допомогою рецепта, як приготувати суп швидко і просто з моркви і картоплі.
Рецепт цього супу дуже простий, складається він з декількох інгредієнтів. Не потрібно попередньо обсмажувати або запікати овочі. Всі інгредієнти помістіть в каструлю і залийте бульйоном, варіть до готовності, а потім подрібніть за допомогою блендера. Суп яскравий, виглядає апетитно і робиться просто.
- Часник - 6 зубчиків
- Курячий бульйон - 0, 5 L
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Вершки - 1/3 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Пластівці чилі - 1 щіпка
- Зелень - За смаком
1
Очистіть часник, картопля і морква. Картоплю і моркву наріжте невеликими шматочками, часник подрібніть.
2
У каструлю викладіть всі підготовлені овочі і залийте їх бульйоном (можна водою).
3
Доведіть вміст до кипіння і зменшіть вогонь, варите 25-35 хвилин до м'якості овочів.
4
Зніміть каструлю з вогню і остудіть 10-15 хвилин, потім занурювальним блендером перебейте суп до стану пюре.
5
Поверніть каструлю на вогонь і влийте вершки, сіль і poperčite. Прогрійте суп, але не кип'ятіть.
6
Розлийте суп по тарілках, прикрасьте пластівцями чилі і зеленню.