Пиріг швидко і смачно
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу сьогодні розповісти, як приготувати швидко і смачно заливний пиріг з капустою. Пироги з капустою - моя пристрасть. Кращою начинки і не відшукаєш. Виходить одночасно легка і ситна випічка.
Заливні пироги - улюбленці багатьох господинь, приготувати таку випічку можна швидко і легко, а виходить шалено смачно. Сметану в цьому рецепті можна замінити кефіром або йогуртом, смак від цього не зміниться. Подавати до столу його можна гарячим, можна посипати зеленню.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Цибулина - 1 штука (беремо середнього розміру)
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
1
Для початку потрібно приготувати начинку для пирога. Для цього нашинкуйтекапусту і цибулю, добре пам'ятаєте руками і залиште на 10 хвилин.
2
Далі в чаші мультиварки розтопіть вершкове масло, можна додавати капусту з цибулею. Обсмажте овочі до золотистого кольору, приблизно 12-15 хвилин.
3
Поки капуста з цибулею обсмажується, замісіть тісто. Для приготування тіста збийте вінчиком яйця, додайте сметану і сіль. Ретельно перемішайте і всипте просіяне з розпушувачем борошно. Тісто по консистенції має бути схожим на сметану.
4
Коли капуста з цибулею обсмажити, заливаємо їх тестом. Ставимо режим випічки, випікайте 40 хвилин. Після закінчення режиму залиште пиріг в мультиварці ще на 15 хвилин.