Горлодер з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шанувальник гострих закусок, тоді вам обов'язково повинен припасти до душі горлодер з хріном. Пікантний томатний соус, ароматний і різкуватий, він відмінно доповнить основні блюда.
Точні пропорції для цього рецепта вказати досить складно, все залежить від ваших смакових уподобань. Дуже зручно робити горлодер за допомогою м'ясорубки або занурювальним блендером. Зберігається він прекрасно в холодильнику, але баночку рекомендую попередньо простерилізувати.
- Помідор - 3 штуки
- Корінь хрону - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Часник очистіть і наріжте середніми шматочками.
Акуратно очистіть корінь хрону, наріжте його і додайте до часнику.
Вимийте, обсушити і наріжте помідори.
Подрібніть все до однорідності.
Додайте сіль і при необхідності підкоригуйте смак, додавши ще часнику, хрону або помідора.
От і все, через 5-10 хвилин горлодер з хроном готовий.