Горлодер з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 10 хв.
Якщо ви шанувальник гострих закусок, тоді вам обов'язково повинен припасти до душі горлодер з хріном. Пікантний томатний соус, ароматний і різкуватий, він відмінно доповнить основні блюда.
Опис приготування:
Точні пропорції для цього рецепта вказати досить складно, все залежить від ваших смакових уподобань. Дуже зручно робити горлодер за допомогою м'ясорубки або занурювальним блендером. Зберігається він прекрасно в холодильнику, але баночку рекомендую попередньо простерилізувати.
- Помідор - 3 штуки
- Корінь хрону - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Часник очистіть і наріжте середніми шматочками.
Акуратно очистіть корінь хрону, наріжте його і додайте до часнику.
Вимийте, обсушити і наріжте помідори.
Подрібніть все до однорідності.
Додайте сіль і при необхідності підкоригуйте смак, додавши ще часнику, хрону або помідора.
От і все, через 5-10 хвилин горлодер з хроном готовий.