Рецепт Горлодер з часником на зиму фото

Горлодер з часником на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Часник , Хрін
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Гостре
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Горлодер з болгарського перцю з часником і хріном. Поєднання чудове. Таку гостру і ароматну приправу можна подати до м'ясних страв, доповнити картопля або страви з круп.

Опис приготування:

Горлодер наповнене ароматами і гострим смаком. Така приправа може бути вдалим доповненням для основного блюда. Так само, можна готувати різні закуски з додаванням горлодера.

  • Корінь хрону - 150 грам
  • Часник - 7-10 зубчиків
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Сіль - 2 щіпки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
горлодер з часником на зиму - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
горлодер з часником на зиму - фото крок 2
Корінь хрону чистимо. На м'ясорубку одягаємо пакет. Пропускаємо через м'ясорубку хрін.
горлодер з часником на зиму - фото крок 3
Далі, подрібнюємо в м'ясорубці болгарський перець і зубки часнику.
горлодер з часником на зиму - фото крок 4
Пересипаємо горлодер в миску.
горлодер з часником на зиму - фото крок 5
Додаємо сіль, цукор і оцет. Все перемішуємо.
горлодер з часником на зиму - фото крок 6
Горлодер викладаємо в чисту і суху банку. Щільно закриваємо кришкою. Зберігаємо заготовку в холодильнику.

Схожі рецепти