Горлодер з часником на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Горлодер з болгарського перцю з часником і хріном. Поєднання чудове. Таку гостру і ароматну приправу можна подати до м'ясних страв, доповнити картопля або страви з круп.
Горлодер наповнене ароматами і гострим смаком. Така приправа може бути вдалим доповненням для основного блюда. Так само, можна готувати різні закуски з додаванням горлодера.
- Корінь хрону - 150 грам
- Часник - 7-10 зубчиків
- Перець болгарський - 1 штука
- Сіль - 2 щіпки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Підготуємо інгредієнти.
Корінь хрону чистимо. На м'ясорубку одягаємо пакет. Пропускаємо через м'ясорубку хрін.
Далі, подрібнюємо в м'ясорубці болгарський перець і зубки часнику.
Пересипаємо горлодер в миску.
Додаємо сіль, цукор і оцет. Все перемішуємо.
Горлодер викладаємо в чисту і суху банку. Щільно закриваємо кришкою. Зберігаємо заготовку в холодильнику.