Рецепт Голубці з картоплею фото

Голубці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варіантів приготування голубців існує чимало, так як кожен кухар може привносити щось своє в класичний рецепт. Перед вами один з варіантів - голубці з картоплею в домашніх умовах.

Опис приготування:

1. Насамперед необхідно зайнятися підготовкою капусти. У великій каструлі довести до кипіння воду і опустити туди капусту. Через пару хвилин акуратно дістати і розділити на листя. Залишити листя трохи просушитися.

2. Картопля вимити, очистити і натерти на середньому тертці.

3. М'ясо як слід вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. В рецепт приготування голубців з картоплею краще використовувати свинину, щоб фарш був більш соковитим.

4. У глибокій мисці з'єднати фарш з тертим картоплею. Посолити і поперчити за смаком.

5. За 1 ложці начинки викласти на край листа і акуратно загорнути. Для краси можна перев'язати пір'їнкою зеленої цибулі.

6. На сковороду налити трохи олії і обсмажити голубці з картоплею в домашніх умовах на сильному вогні з двох сторін.

7. Потім перекласти їх у жароміцних форму.

8. Щоб голубці добре протушкувати, можна додати не тільки томатний соус, але і сметанний, наприклад.

9. Відправити в розігріту духовку на 30-40 хвилин до готовності.

10. Подавати до столу такі голубці можна з соусом або присипавши свіжою зеленню.

Смачного!

  • Капуста - 1 штука
  • Картопля - 5-7 штук
  • Фарш - 400-500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Томтний соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Насамперед необхідно зайнятися підготовкою капусти. У великій каструлі довести до кипіння воду і опустити туди капусту. Через пару хвилин акуратно дістати і розділити на листя. Залишити листя трохи просушитися.

2. Картопля вимити, очистити і натерти на середньому тертці.

3. М'ясо як слід вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. В рецепт приготування голубців з картоплею краще використовувати свинину, щоб фарш був більш соковитим.

4. У глибокій мисці з'єднати фарш з тертим картоплею. Посолити і поперчити за смаком.

5. За 1 ложці начинки викласти на край листа і акуратно загорнути. Для краси можна перев'язати пір'їнкою зеленої цибулі.

6. На сковороду налити трохи олії і обсмажити голубці з картоплею в домашніх умовах на сильному вогні з двох сторін.

7. Потім перекласти їх у жароміцних форму.

8. Щоб голубці добре протушкувати, можна додати не тільки томатний соус, але і сметанний, наприклад.

9. Відправити в розігріту духовку на 30-40 хвилин до готовності.

10. Подавати до столу такі голубці можна з соусом або присипавши свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти