Голубці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів приготування голубців існує чимало, так як кожен кухар може привносити щось своє в класичний рецепт. Перед вами один з варіантів - голубці з картоплею в домашніх умовах.
1. Насамперед необхідно зайнятися підготовкою капусти. У великій каструлі довести до кипіння воду і опустити туди капусту. Через пару хвилин акуратно дістати і розділити на листя. Залишити листя трохи просушитися.
2. Картопля вимити, очистити і натерти на середньому тертці.
3. М'ясо як слід вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. В рецепт приготування голубців з картоплею краще використовувати свинину, щоб фарш був більш соковитим.
4. У глибокій мисці з'єднати фарш з тертим картоплею. Посолити і поперчити за смаком.
5. За 1 ложці начинки викласти на край листа і акуратно загорнути. Для краси можна перев'язати пір'їнкою зеленої цибулі.
6. На сковороду налити трохи олії і обсмажити голубці з картоплею в домашніх умовах на сильному вогні з двох сторін.
7. Потім перекласти їх у жароміцних форму.
8. Щоб голубці добре протушкувати, можна додати не тільки томатний соус, але і сметанний, наприклад.
9. Відправити в розігріту духовку на 30-40 хвилин до готовності.
10. Подавати до столу такі голубці можна з соусом або присипавши свіжою зеленню.
Смачного!
- Капуста - 1 штука
- Картопля - 5-7 штук
- Фарш - 400-500 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Томтний соус - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
2. Картопля вимити, очистити і натерти на середньому тертці.
3. М'ясо як слід вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. В рецепт приготування голубців з картоплею краще використовувати свинину, щоб фарш був більш соковитим.
4. У глибокій мисці з'єднати фарш з тертим картоплею. Посолити і поперчити за смаком.
5. За 1 ложці начинки викласти на край листа і акуратно загорнути. Для краси можна перев'язати пір'їнкою зеленої цибулі.
6. На сковороду налити трохи олії і обсмажити голубці з картоплею в домашніх умовах на сильному вогні з двох сторін.
7. Потім перекласти їх у жароміцних форму.
8. Щоб голубці добре протушкувати, можна додати не тільки томатний соус, але і сметанний, наприклад.
9. Відправити в розігріту духовку на 30-40 хвилин до готовності.
10. Подавати до столу такі голубці можна з соусом або присипавши свіжою зеленню.
Смачного!