Рецепт Голубці з баранини фото

Голубці з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Баранина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Ароматні голубці з баранчика наповнять вашу кімнату ароматом і прикрасять як буденний, так і святковий стіл. Блюдо дуже смачне і поживне. Його люблять і дорослі, і дітки. Спробуйте!

Візьміть на замітку голубці з баранчика. Блюдо добре впишеться в святкове меню, підійде і на кожен день. Готується як традиційні голубці. Для приготування беруть м'ясо молодого баранчика, додають рис і спеції. Голубці попередньо обсмажуються і доводять до готовності в спеціально приготованому соусі. Придивіться до рецептом, можливо, він стане вашим фірязикам блюдом.

  • Баранина - 1 кілограм
  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Вода - 3 L
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Олія соняшникова - За смаком
  • Приправа для баранини - За смаком
голубці з баранини - фото крок 1
1. Наріжте м'ясо баранчика на невеликі шматочки.
голубці з баранини - фото крок 2
2. Перекрутіть м'ясо за допомогою м'ясорубки.
голубці з баранини - фото крок 3
3. Очистіть цибулю від шкірки. Поріжте його на кубики.
голубці з баранини - фото крок 4
4. Подрібніть цибулю за допомогою м'ясорубки.
голубці з баранини - фото крок 5
5. Промийте рис. Додайте його в воду, поставте на вогонь. Зваріть рис до готовності.
голубці з баранини - фото крок 6
6. У капусти видаліть качан. Просто виріжте її ножем. В іншому випадку звернути капустяні листи виявиться складним завданням.
голубці з баранини - фото крок 7
7. Опустіть в окріп капусту. Ложкою спробуйте відокремити лист капусти. Як тільки листочки можна буде відокремлювати без проблем, капусту можна вважати готовою.
голубці з баранини - фото крок 8
8. Діставайте по одному капустяному листку, занурюйте його в холодну воду. Така обробка допоможе зберегти колір листа в процесі приготування.
голубці з баранини - фото крок 9
9. Залишки листя дрібно порубати.
голубці з баранини - фото крок 10
10. Змішайте фарш і дрібно посічену капусту. Додайте перець і приправу.
голубці з баранини - фото крок 11
11. Добре розмішайте фарш.
голубці з баранини - фото крок 12
12. Для того щоб підготувати капустяний лист, видаліть з нього потовщену частину і розділіть лист на дві частини.
голубці з баранини - фото крок 13
13. Покладіть з одного краю листа фарш, акуратно загорніть лист конвертиком.
голубці з баранини - фото крок 14
14. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією. Підсмажте голубці, складіть їх в каструлю.
голубці з баранини - фото крок 15
15. Помийте цибулю і моркву. Очистіть їх від шкірки. Натріть моркву на тертці. Поріжте цибулю соломкою.
голубці з баранини - фото крок 16
16. Цибулю і моркву прожарьте на соняшниковій олії до придбання цибулею золотистого кольору.
голубці з баранини - фото крок 17
17. Додайте в підливу томат, трохи випарьте рідина. Залийте підливою голубці. Тушкуйте все разом.
голубці з баранини - фото крок 18
18. Після того як на практиці розібралися, як приготувати голубці з баранини, подавайте готову страву до столу!

Схожі рецепти