Голубці з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні голубці з баранчика наповнять вашу кімнату ароматом і прикрасять як буденний, так і святковий стіл. Блюдо дуже смачне і поживне. Його люблять і дорослі, і дітки. Спробуйте!
Візьміть на замітку голубці з баранчика. Блюдо добре впишеться в святкове меню, підійде і на кожен день. Готується як традиційні голубці. Для приготування беруть м'ясо молодого баранчика, додають рис і спеції. Голубці попередньо обсмажуються і доводять до готовності в спеціально приготованому соусі. Придивіться до рецептом, можливо, він стане вашим фірязикам блюдом.
- Баранина - 1 кілограм
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Вода - 3 L
- Томатний сік - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Приправа для баранини - За смаком
1. Наріжте м'ясо баранчика на невеликі шматочки.
2. Перекрутіть м'ясо за допомогою м'ясорубки.
3. Очистіть цибулю від шкірки. Поріжте його на кубики.
4. Подрібніть цибулю за допомогою м'ясорубки.
5. Промийте рис. Додайте його в воду, поставте на вогонь. Зваріть рис до готовності.
6. У капусти видаліть качан. Просто виріжте її ножем. В іншому випадку звернути капустяні листи виявиться складним завданням.
7. Опустіть в окріп капусту. Ложкою спробуйте відокремити лист капусти. Як тільки листочки можна буде відокремлювати без проблем, капусту можна вважати готовою.
8. Діставайте по одному капустяному листку, занурюйте його в холодну воду. Така обробка допоможе зберегти колір листа в процесі приготування.
9. Залишки листя дрібно порубати.
10. Змішайте фарш і дрібно посічену капусту. Додайте перець і приправу.
11. Добре розмішайте фарш.
12. Для того щоб підготувати капустяний лист, видаліть з нього потовщену частину і розділіть лист на дві частини.
13. Покладіть з одного краю листа фарш, акуратно загорніть лист конвертиком.
14. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією. Підсмажте голубці, складіть їх в каструлю.
15. Помийте цибулю і моркву. Очистіть їх від шкірки. Натріть моркву на тертці. Поріжте цибулю соломкою.
16. Цибулю і моркву прожарьте на соняшниковій олії до придбання цибулею золотистого кольору.
17. Додайте в підливу томат, трохи випарьте рідина. Залийте підливою голубці. Тушкуйте все разом.
18. Після того як на практиці розібралися, як приготувати голубці з баранини, подавайте готову страву до столу!