Голубці навиворіт
(покроковий рецепт з фото)
Якщо дуже хочеться голубців, а возитися з ними лінь, то спробуйте приготувати голубці навиворіт. Просто, ситно і дуже смачно!
Готуються голубці за цим рецептом дуже просто, а за смаком нітрохи не поступаються традиційним. Ніжні, м'які, соковиті, вони припадуть до смаку навіть дітям. Беріть на замітку!
- Фарш - 350 грам
- Капуста - 250 грам
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Крупа манна - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Вода - 2-3 склянок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
![голубці навиворіт - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636074.webp)
Підготуйте всі інгредієнти.
![голубці навиворіт - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636075.webp)
Капусту і одну цибулину подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера.
![голубці навиворіт - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636076.webp)
Фарш перекладіть в глибоку миску.
![голубці навиворіт - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636077.webp)
Додайте подрібнені овочі, манку, яйце, сіль і спеції за смаком.
![голубці навиворіт - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636078.webp)
Все добре перемішайте.
![голубці навиворіт - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636079.webp)
З готового фаршу сформуйте котлети і обсмажте їх на сковороді на сильному вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
![голубці навиворіт - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636080.webp)
Окремо обсмажте до м'якості нарізану кубиками цибулю і терту моркву.
![голубці навиворіт - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636081.webp)
Додайте томатну пасту, сметану, цукор, сіль за смаком і мелений чорний перець. Тушкуйте пару хвилин і тонкою цівкою влийте окріп. Дайте соусу закипіти і зніміть з вогню.
![голубці навиворіт - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636082.webp)
Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть рівним шаром промитий рис.
![голубці навиворіт - фото крок 10](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636083.webp)
Зверху розподіліть обсмажені котлети.
![голубці навиворіт - фото крок 11](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636084.webp)
Залийте все соусом, накрийте фольгою і запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин. Я орієнтуюся по готовності рису.
![голубці навиворіт - фото крок 12](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636085.webp)
Голубці навиворіт готові.
![голубці навиворіт - фото крок 13](https://kuhari.com.ua/img/golubci_naiznanku-636086.webp)
Смачного!