Рецепт Глінтвейн з імбиром фото

Глінтвейн з імбиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

Даний напій ми приготуємо не просто з імбиром, а з меленим імбиром. До того ж, ми додамо до нього мускатний горіх, імбирні цукати і фрукти. Неймовірно ароматний напій виходить! Зігрівайтеся.

Опис приготування:

Глінтвейн часто подають десь в горах, на зиязиках екскурсіях. Цей напій бадьорить. У напої присутній безліч спецій, які перебивають смак вина, але це не означає, що для створення глінтвейну потрібно брати найдешевше вино. Вино має бути гідне.

  • Вино - 3 склянки (червоне сухе)
  • Апельсин - 1 штука
  • Імбирні цукати - 5 штук
  • Імбир мелений - 1 грам (мелений)
  • Мелений мускатний горіх - 1 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Бадьян - 3 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
глінтвейн з імбиром - фото крок 1
Підготуйте всі складові для глінтвейну.
глінтвейн з імбиром - фото крок 2
У каструлю помістіть бадьян, часточки нарізаного апельсина і імбирні цукати.
глінтвейн з імбиром - фото крок 3
Залийте червоним вином і на невеликому вогні поставте закипати.
глінтвейн з імбиром - фото крок 4
Додайте цукор, розмішайте. Як тільки з'являться перші бульбашки, вимкніть вогонь і залиште на 10 хвилин постояти. Увімкніть нагрів, додайте в глінтвейн мускатний горіх (мелений), мелений імбир (на кінчику ножа) і (по бажанню) чорний мелений перець за смаком. Дайте знову закипіти.
глінтвейн з імбиром - фото крок 5
Разлейте напиток по чашкам, попередньо процідивши його. У кожну чашку з напоєм опустіть шматочок апельсина.
глінтвейн з імбиром - фото крок 6
Глінтвейн з імбиром готовий. Пробуйте. Я думаю, такий напій вам дуже сподобається і зігріє зиязикам вечором.

Схожі рецепти