Глазур для кексів
(покроковий рецепт з фото)
Смачний домашній кекс стане набагато нарядно і привабливе, якщо ви покриєте його поверхню глазур'ю. Випічка з розряду повсякденному відразу стає святковою і ще смачніше. Готується легко!
Глазур - це той маленький штрих, з яким звичайна випічка стає святковою, Чи не справедливість? Приготувати глазур нескладно, зате з нею ваші кекси стануть ще смачніше. У цьому рецепті для приготування глазурі використовувався апельсиновий сік. Але ви можете приготувати глазур з будь-якого іншого соку за своїм бажанням. Буде смачно!
- Апельсин - 1 штука
- Цукрова пудра - 100 грам
Віджимаємо сік з апельсина. Потім його процідити, щоб він вийшов максимально "чистим", без м'якоті.
Відміряємо необхідну кількість цукрової пудри, додаємо до неї апельсиновий сік.
І ретельно перемішуємо-перетираємо до утворення однорідної маси.
Покриваємо глазур'ю повністю остиглі кекси.