Рецепт Глазур для кексів фото

Глазур для кексів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Солодке
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Смачний домашній кекс стане набагато нарядно і привабливе, якщо ви покриєте його поверхню глазур'ю. Випічка з розряду повсякденному відразу стає святковою і ще смачніше. Готується легко!

Опис приготування:

Глазур - це той маленький штрих, з яким звичайна випічка стає святковою, Чи не справедливість? Приготувати глазур нескладно, зате з нею ваші кекси стануть ще смачніше. У цьому рецепті для приготування глазурі використовувався апельсиновий сік. Але ви можете приготувати глазур з будь-якого іншого соку за своїм бажанням. Буде смачно!

  • Апельсин - 1 штука
  • Цукрова пудра - 100 грам
глазур для кексів - фото крок 1
Віджимаємо сік з апельсина. Потім його процідити, щоб він вийшов максимально"чистим" , без м'якоті.
глазур для кексів - фото крок 2
Відміряємо необхідну кількість цукрової пудри, додаємо до неї апельсиновий сік.
глазур для кексів - фото крок 3
І ретельно перемішуємо-перетираємо до утворення однорідної маси.
глазур для кексів - фото крок 4
Покриваємо глазур'ю повністю остиглі кекси.

Схожі рецепти