Рецепт Крем для кексів фото

Крем для кексів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Маскарпоне
На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 10 хв.

Крем для кексів готується на основі вершкового сиру маскарпоне, вершків з високим відсотком жирності і цукрової пудри. Приготування крему не займає багато часу, виходить дуже смачно і красиво!

Опис приготування:

Приготуємо крем для кексів в домашніх умовах. Основою для крему є вершковий сир маскарпоне і вершки з цукровою пудрою. Спочатку потрібно збити вершки до стійкої піни. Потім вводимо вершки в маскарпоне, попередньо змішаний з цукровою пудрою. Готовий крем наноситься на кекси, які слід поставити на ніч у холодильник для застигання. Хай щастить!

  • Вершки - 250 мілілітрів (жирні)
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
крем для кексів - фото крок 1
Розминаємо маскарпоне з цукровою пудрою. Окремо збиваємо вершки в густу стійкої піни. Акуратно вводимо вершки в сирну масу, розмішуючи знизу вгору.
крем для кексів - фото крок 2
За допомогою кондитерського мішка викладаємо крем на приготовані кекси.
крем для кексів - фото крок 3
Ставимо кекси застигати в холодильник, найкраще - на всю ніч. Смачного!

Схожі рецепти